2013-09-18 03:24:07
Φωτογραφία για Δύο «πράσινες» γιορτές διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη
Η οικολογία γιορτάζει στη Θεσσαλονίκη με δύο μεγάλες «πράσινες γιορτές» που διοργανώνονται από την Πέμπτη έως και την Κυριακή 19-22 Σεπτέμβρη στο Δημοτικό Πάρκο, δίπλα στο Θέατρο Κήπου και στο πάρκο Νέας Ελβετίας.

Στο Δημοτικό Πάρκο, για τρίτη χρονιά, οργανώσεις του οικολογικού-εναλλακτικού χώρου συναντιούνται στο «Greenwave» με κεντρικό θέμα τα δημόσια αγαθά, τους ελεύθερους χώρους στις πόλεις, την υγεία και την παιδεία, τη δημόσια ενημέρωση, την πολιτιστική κληρονομιά. Το φεστιβάλ, εκτός από τις κεντρικές εκδηλώσεις, θα περιλαμβάνει πλήθος παράλληλων δράσεων, συζητήσεις, προβολές, βιβλιοπαρουσιάσεις, εργαστήρια κάθε είδους για παιδιά αλλά και για μεγάλους, ποδηλατοδρομίες και συναυλίες.

Στην 3η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας, στο πάρκο Νέας Ελβετίας, συμμετέχουν 95 οικοτέχνες και χειροτέχνες από όλη την Ελλάδα και διοργανώνονται δεκάδες εργαστήρια, συναυλίες, συζητήσεις και θεατρικά δρώμενα. Φετινό θέμα της γιορτής είναι «Ελεύθερο Πανεπιστήμιο-Οίκο Δίκτυο-Οικολογικά Χωριά». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ