2013-09-19 16:05:03
Φωτογραφία για Π. Σκουρλέτης: Να πάρουν θέση Σαμαράς - Βενιζέλος για τις δηλώσεις Λαζαρίδη
Να αποδοκιμάσουν, αν όχι να αποπέμψουν τον Χρύσανθο Λαζαρίδη για τις χθεσινές του δηλώσεις, κάλεσε τον Πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης... ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Π. Σκουρλέτης.

Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Σκουρλέτης κάλεσε τους κ. Σαμαρά και Βενιζέλος να πουν ξεκάθαρα αν θεωρούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «εκτός συνταγματικού τόξου», όπως ισχυρίστηκε ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού.

«Ο κ. Λαζαρίδης δεν είναι ένα τυχαίο στέλεχος, είναι το alter ego το κ. Σαμαρά (…) Είναι ο άνθρωπος, ο οποίος εισηγήθηκε την υιοθέτηση της θεωρίας των δύο άκρων. Δεν την ανακάλυψε αυτός, αλλά την εισηγήθηκε και την υπερασπίζεται. Και χθες βγήκε και είπε, με τον τρόπο που το είπε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα εκτός συνταγματικού τόξου, αναμασώντας δε, επικίνδυνα, μύθους λέγοντας για παράδειγμα να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη Marfin. Δεν καταλαβαίνω», σχολίασε ο κ. Σκουρλέτης.


Τόνισε μάλιστα ότι αν δεν υπάρξει αποδοκιμασία από τον κ. Σαμαρά και τον κ.Βενιζέλο, αυτό υποδηλώνει «ένας σχεδιασμό με στόχο την αποσταθεροποίηση».

«Η θεωρία των δύο άκρων επιστρατεύεται για ένα λόγο. Πρώτα απ' όλα, για να σπείρει τον φόβο μέσα στην κοινωνία. Η κυβέρνηση έχει συνειδητοποιήσει ότι βιώνει την πλήρη πολιτική και κοινωνική της απομόνωση. Βλέπει τα αδιέξοδα. Βλέπει μπροστά της τον όλεθρο για το ίδιο το πολιτικό της παρόν. Προσπαθεί να αποδράσει και να κερδίσει χρόνο φοβίζοντας τον κόσμο. Και, ουσιαστικά ότι πιο χειρότερο για μια δημοκρατία, προσπαθεί τη δράση των ναζιστών να την εξισώσει με τις χιλιάδες εργαζόμενους που ήταν χθες στο Σύνταγμα», παρατήρησε.

«Όταν η Ν.Δ. ταυτίζει την Αριστερά με τους φασίστες ξεπλένει τη Χρυσή Αυγή και οπλίζει το χέρι της», κατέληξε ο κ. Σκουρλέτης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ