2013-09-19 19:55:05
Φωτογραφία για Δεν τον ήξεραν οι βουλευτές της ΧΑ τον φονιά... Δείτε με ποιον βουλευτή είναι αγκαλιά!
Αρχηγός, στελέχη και βουλευτές του κόμματος της Χ.Α. αρνούνται από χτες κάθε σχέση με τον δράστη της δολοφονίας στο Κερατσίνι. Δεν τον ξέρουμε, δεν τον γνωρίζουμε, δεν τον έχουμε δει, μπορεί να είναι ένας ημιπαράφρονας όπως είπε υποστήριξε και ο κ. Χρήστος Παππάς στη Βουλή.

Από νωρίς το πρωί σήμερα όμως κυκλοφορεί στα social media μια φωτογραφία που διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς των μελών της ΧΑ.

Ο δράστης της δολοφονίας δεν είναι απλώς ένας επισκέπτης των γραφείων της ΧΑ. Δεν είναι ένας άγνωστος ημιπαράφρων που υποστηρίζει χωρίς λόγο και αιτία πως έχει σχέση με τη ΧΑ.

Η φωτογραφία με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση μαρτυρά κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο Γ.Ρ. όπως αποδεικνύεται γνωρίζεται πολύ καλά με τα μέλη της ΧΑ και έχει λάβει μέρος, στο παρελθόν, σε πολλές δράσεις της Οργάνωσης.

Εκτός της συγκεκριμένης φωτογραφίας σε άλλα blogs και sites έχουν δημοσιευτεί ακόμα δυο φωτογραφίες (εδώ και εδώ) οι οποίες δείχνουν τον Γ.Ρ., μαζί με άλλα άτομα, σε κατασκηνώσεις της ΧΑ.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ