2013-09-19 19:59:06
Φωτογραφία για Για Ποιο Λόγο Το iPhone 5C Κοστίζει $549;
Παρόλο που γνωρίζαμε σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του iPhone 5C πριν τη χθεσινή εκδήλωση, ακόμα κι έτσι η Apple κατάφερε να μας εκπλήξει.

Κανείς μας δεν περίμενε πως η συσκευή θα κοστίζει $549 χωρίς συμβόλαιο. Τα blogs έπεσαν έξω. Οι αναλυτές έπεσαν έξω.

Όπως ήδη γνωρίζεις, στην ουσία το iPhone 5C είναι ένα iPhone 5, που όμως διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα.

Έχει την ίδια οθόνη, τον ίδιο επεξεργαστή και την ίδια κάμερα. Αυτό που πετυχαίνει η Apple με αυτό είναι να κάνει πιο δελεαστική τη μεσαία βαθμίδα των κινητών της.

Ας δούμε ένα παράδειγμα. Έστω πως πριν από μερικούς μήνες ένας καταναλωτής ήταν ανάμεσα στο iPhone 5 και το iPhone 4S. Ήταν ανάμεσα στο “καινούργιο” iPhone 5 και το “παλιό” iPhone 4S. Τώρα ο ίδιος καταναλωτής είναι ανάμεσα στο iPhone 5S και το iPhone 5C. 

Είναι ανάμεσα στο “καινούργιο” iPhone 5S και το “καινούργιο” iPhone 5C. Ακόμα κι αν το iPhone 5C έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το iPhone 5, θεωρείται καινούργιο. Και στο μυαλό του καταναλωτή το καινούργιο είναι πάντα καλύτερο.


Τελικά από σήμερα η Apple προσφέρει δύο διαφορετικά προϊόντα: το iPhone 5S, το οποίο περιλαμβάνει τις τελευταίες τεχνολογίες που μπορεί να δημιουργήσει η εταιρεία, και το iPhone 5C, το οποίο έχει τα χαρακτηριστικά της αμέσως προηγούμενης γενιάς. Μπορεί με αυτή την κίνηση να μην προσελκύει τους καταναλωτές που ήθελαν κάτι φθηνότερο, αλλά δίνει ακόμα ένα λόγο στους καταναλωτές που θέλουν ένα καλό smartphone να επιλέξουν την πλατφόρμα του iOS.

Περισσότερα εδώ
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ