2013-09-19 20:34:36
Φωτογραφία για ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Ο ΤΡΙΝΚΙΕΡΙ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Αντρέα Τρινκιέρι συμφώνησε με τον Βασίλη Σπανούλη ότι η Εθνική Ελλάδας χρειάζεται αλλαγές σε δηλώσεις του σε ρωσική ιστοσελίδα.

Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι ότι ο Ιταλός τεχνικός δεν θα είναι εκείνος, που θα τις υλοποιήσει, καθώς βρίσκεται στην... πόρτα της εξόδου από την «γαλανόλευκη», σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Τρινκιέρι στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "sport-express.ru" παραδέχθηκε ότι η παρουσία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας ήταν αποτυχημένη και πως έκανε πολλά λάθη: «Η παρουσία μας στη Σλοβενία μπορεί να χαρακτηριστεί με μόνο μία λέξη: Αποτυχία. Την ίδια στιγμή, έκανα κι εγώ πολλά λάθη, τα οποία οδήγησαν σε καταστροφικά αποτελέσματα. Δε μπορεί κανείς να κατηγορήσει τους παίκτες. Έκαναν ό,τι μπορούσαν. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κλείσουμε με νίκη απέναντι στην Κροατία. Αποχωρούμε χωρίς καν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ ταξιδέψαμε στο Ευρωμπάσκετ με σκέψεις για μετάλλιο».


«Γνωρίζω τι έχει στο μυαλό του ο Βασίλης, συζήτησα μαζί του για τις αλλαγές, το ξεσκαρτάτισμα, πείτε το όπως θέλετε», επισήμανε ο Ιταλός προπονητής για το θέμα των αλλαγών, που έθεσε ο ηγέτης της «επίσημης αγαπημένης» (δείτε το σχτικό θέμα ΕΔΩ) και εξήγησε ότι:

«Πιθανότατα όντως θα χρειαστεί να αποχωρήσει ένας αριθμός παικτών».

«Μάθημα η Ουκρανία»

Ο Τρινκιέρι επανέλαβε ότι πρέπει να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της Εινικής: «Για εμένα το μεγαλύτερο μάθημα ήταν η παρουσία της Ουκρανίας, η οποία, σε αντίθεση με εμάς, προκρίθηκε στα προημιτελικά. Η ομάδα του Μάικ Φρατέλο διαθέτει 12 παίκτες με τεράστια σωματικά προσόντα, ταχύτητα κι άλμα χωρίς ανάσα, αναπληρώνοντας την έλλειψη τεχνικής ικανότητας. Όταν αντιμετωπίζεις τέτοιους αντιπάλους, περιορισμένων δυνατοτήτων, συναντάς επιθετική άμυνα. Η ελληνική ομάδα πρέπει να κινηθεί προς την ίδια κατεύθυνση. Επειδή το ευρωπαϊκό μπάσκετ γίνεται πιο γρήγορο στο υψηλό επίπεδο, καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη, όπως αποδείχθηκε στην πράξη με εμάς, αλλά και με την Τουρκία και με την Ισπανία».

«Είμαι αισιόδοξος εν όψει νέας χρονιάς», δήλωσε ο Ιταλός κόουτς για την Ούνιξ Καζάν, στον πάγκο της οποίας θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν και ευχήθηκε:

«Ευελπιστώ οι Ζήσης και Καϊμακόγλου να ξεχάσουν γρήγορα το αναθεματισμένο Eurobasket. Στην Ούνικς υπάρχει ακόμη ένας Έλληνας διεθνής, ο οποίος ήταν μαζί μας καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, ωστόσο, δεν ταξίδεψε στη Σλοβενία: Ο Ίαν Βουγιούκας. επομένως δεν είναι αναγκαίο να τους εξηγήσω λεπτομερώς τη φισολοφία μου. Αλλά είμαι σίγουρος πως κι οι υπόλοιποι δε θα αργήσουν να συνηθίσουν. Είμαι απολύτως ευχαριστημένος απ' τις επιλογές παικτών. Τόσο σε θέμα αγωνιστικής ικανότητας, όσο και χαρακτήρα».

«Με αυτό το ρόστερ θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιο δύσκολες καταστάσεις εντός κι εκτός ρωσικών συνόρων», τόνισε ο Τρινκιέρι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καταγγελία δολοφονίας ΦΥΣΣΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καταγγελία δολοφονίας ΦΥΣΣΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ