2013-09-20 09:50:33
Φωτογραφία για ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ : ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1-2, ΕΔΕΙΞΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...
Τη δική του άποψη για την εικόνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League εξέφρασε ο Χρήστος Πατσατζόγλου στη "SportDay".

Μπροστά στο σκορ έπρεπε να ήταν ο Ολυμπιακός πριν πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο του αγώνα με τους Παριζιάνους, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Champions League, όπως δήλωσε ο πρώην παίκτης των ερυθρόλευκων.

Ο "Πάτσα" μίλησε, επίσης, για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και την επιλογή να αγωνιστεί στον Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος ελπίζει σε άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Πατσατζόγλου:

Πιστεύεις πως ο Ολυμπιακός είναι ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα έχει ξεφύγει πολύ. Εχει δύο ισάξιες ενδεκάδες. Εχει τεράστια διαφορά με τις άλλες ομάδες».

Το ματς με την Παρί πώς το είδες;

«Η ομάδα ήταν εξαιρετική στα πρώτα 45 λεπτά. Επρεπε να προηγηθεί σ' αυτό το διάστημα κι ήταν άτυχη. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε πως τον Ολυμπιακό τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του. Μόλις έγινε το 1-2, το παιχνίδι έδειξε σαν να τελείωσε».


Γιατί αποφάσισες να συνεχίσεις στον Ηρακλή Ψαχνών;

«Είχα παίξει και στο παρελθόν στη Β' Εθνική με τον ΠΑΣ και ήμουν βέβαιος πως η ομάδα θα ανέβει κατηγορία. Στον Ηρακλή Ψαχνών με προσέγγισε πολύ όμορφα ο κ. Στούπας. Με πολλή ζεστασιά. Δεν μπορούσα να του πω "όχι", έτσι όπως μου συμπεριφέρθηκε. Ηρθε κοντά μου και μου έδειξε πως με θέλει πολύ στην ομάδα. Ομάδα που έχει και φιλοδοξίες. Γι' αυτό και ήρθα. Αν δεν υπήρχε πλάνο, δεν θα υπέγραφα. Ολοι στον σύλλογο είναι φιλόδοξοι άνθρωποι. Πιστεύω πως ήρθα λόγω του προέδρου».

Λόγω του ονόματος που κουβαλάς, αισθάνεσαι ήδη ο ηγέτης της ομάδας;

«Αυτό πρέπει να το δείξω μέσα στο γήπεδο. Σαν όνομα ναι, μπορώ να το πω. Ο,τι κι αν έχω κάνει στο παρελθόν, ευχαριστώ τον Θεό που με έχει βοηθήσει. Αλλά τώρα πρέπει να δείξω μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτό που μπορώ. Και φυσικά να βοηθήσω την ομάδα. Αισθάνομαι κομμάτι της».

Στόχος είναι η άνοδος;

«Αν ρωτήσεις όλους στην ομάδα, στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε την άνοδο. Γιατί να μην έρθει; Εχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες και γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Δεν το λέω επειδή όλοι οι ποδοσφαιριστές πάντα το αναφέρουν. Πραγματικά γίνεται καλή δουλειά. Βέβαια θέλουμε ακόμη χρόνο για να γίνουμε ομάδα και σύνολο. Η κατηγορία είναι ένας μαραθώνιος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ