2013-09-20 10:44:41
Φωτογραφία για ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός προσαρμόζει τα αγωνιστικά του πλάνα για τα τρία παιχνίδια που έχει μέσα σε μία εβδομάδα (Παναιτωλικό την Κυριακή, Φωκικό την Τετάρτη για το Κύπελλο, Πανιώνιο το άλλο Σάββατο), την ώρα που οι οπαδοί του ετοιμάζονται για τα ταξίδια σε Βέλγιο και Πορτογαλία, για τους κρίσιμους αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ με Άντερλεχτ και Μπενφίκα αντίστοιχα.

Με τις κρατήσεις που έχουν γίνει για τα εισιτήρια που δικαιούται ο Ολυμπιακός, οι ερυθρόλευκοι θα έχουν τη συμπαράσταση περίπου 1300 οπαδών τους στις Βρυξέλλες, ενώ μεγάλη εκδρομή πάνω από 3.000 οπαδών θα γίνει για το παιχνίδι με την Μπενφίκα στη Λισαβώνα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr". Η δίψα του κόσμου του Θρύλου για να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας είναι μεγάλη.

Ο Μίτσελ ετοιμάζει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με τις απουσίες των Φουστέρ, Μπονγκ και Σαλίνο. Ο Ισπανός θα χάσει τα παιχνίδια στο Αγρίνιο και στη Νέα Σμύρνη, αλλά είναι πολύ αισιόδοξος ότι θα προλάβει να είναι απολύτος έτοιμος για την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ.

Για το Αγρίνιο διεκδικούν θέση στην 11αδα οι Εντινγκά και Γιαταμπαρέ, ενώ επιστρέφουν Χολέμπας και Μανωλάς. Με τον Μίτσελ να έχει κατά νου και άλλες αλλαγές, ενώ στην αποστολή ίσως είναι για πρώτη φορά και ο Σέποβιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ