2013-09-20 16:52:38
Φωτογραφία για Διαψεύδει ο Μελισσανίδης για Ολυμπιακό
Απορία και δυσαρέσκεια εξέφραζε η πλευρά Μελισσανίδη για δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο κατηγόρησε τον Ολυμπιακό για όσα ίσχυαν τα προηγούμενα χρόνια στη σχέση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ με τον ΟΠΑΠ.

Μάλιστα εξέφραζε την απορία του πως είναι δυνατόν να ισχυρίζονται κάποιοι ότι ασχολήθηκε με τέτοια πράγματα σε μια βραδιά πένθους για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και μάλιστα στο σπίτι του τελευταίου, όπου πήγε για να τον συλλυπηθεί (ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ έχασε τη μητέρα του).

Από την πλευρά του Τίγρη τα όσα μεταφέρθηκαν διαψεύδονται κατηγορηματικά. Ιδού το σχετικό δημοσίευμα:

Σύμφωνα με τη "Live Sport" ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε μεταξύ άλλων: "Πρέπει να ξεχάσουν όλα όσα γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια, όλα θα κοπούν".

Παρουσιάζεται δε να μίλησε για χρήματα που "έφευγαν δεξιά κι αριστερά". Αίσθηση προκαλεί το ότι φέρεται να είπε πως "ο Ολυμπιακός έφτασε στο σημείο να εισπράττει 9,5 εκατ. ευρώ από τον Οργανισμό".

Σχετικά με τα όσα θα ακολουθήσουν, ανέφερε: "Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι"! Παράλληλα ο Μελισσανίδης είναι έτοιμος να δώσει εντολή για διερεύνηση της σχέσης του ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό.

Πηγή:Sport24
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ