2013-09-21 07:32:04
Φωτογραφία για Νίκη για… αποφόρτιση
Τα περιθώρια στενεύουν για τον Παναθηναϊκό που θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από αυτή της πρεμιέρας απέναντι στον... Παναιτωλικό υποδεχόμενος στις 20:30 τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο.

Η νίκη είναι αναγκαία, αφού άπαντες έχουν αρχίσει να νιώθουν την πίεση που φέρνουν τα αρνητικά αποτελέσματα και ενδεχόμενη νέα απώλεια πιθανώς να «πυροδοτήσει» εξελίξεις. «Να κερδίσουμε για να ηρεμήσουμε», λένε στις τάξεις της ομάδας δηλώνοντας βέβαιοι πως το πρόσωπο του Παναθηναϊκού θα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα με την καλύτερη ενσωμάτωση των νέων παικτών και το καλύτερο «δέσιμο» μεταξύ τους.

Με Ατζαγκούν βασικό

Ο Γιάννης Αναστασίου, αν και έχει λάβει δημοσίως τη στήριξη της διοίκησης, αντιλαμβάνεται πως πιθανή απώλεια μπορεί να αυξήσει την πίεση πάνω του. Παρ’ όλα αυτά θέλει να κρατήσει την ομάδα του μακριά από αυτή τη συζήτηση και αφοσιωμένη στα αγωνιστικά της καθήκοντα.


Ο 40χρονος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον άρρωστο Μπαϊράμι και τον Κουτρουμπή, από τον οποίο έχει κάποια παράπονα, ενώ αντίθετα συμπεριέλαβε στην 20άδα που επέλεξε τους Σίλντενφελντ και Μέντες.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, όλα δείχνουν πως ο Ατζαγκούν θα πάρει τη θέση του Μπαϊράμι, με τον Ντίνα να έχει τις δικές του πιθανότητες, ενώ λογικά ο «Σίφο» θα προφυλαχθεί μένοντας στον πάγκο υπό το φόβο υποτροπής στη θλάση που τον ταλαιπώρησε.

Το πιθανότερο σχήμα είναι: Καπίνο (τερματοφύλακας), Μαρινάκης (δεξί μπακ), Νάνο (αριστερό μπακ), Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης (στόπερ), Λαγός (αμυντικό χαφ), Ζέκα (δεξιός εσωτερικός μέσος), Πράνιτς (αριστερός εσωτερικός μέσος), Αμπεΐντ, Ατζαγκούν (ακραίοι επιθετικοί) και Μπεργκ (σέντερ φορ).

Στην αποστολή είναι και οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Καρέλης, Ντίνας, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Κλωναρίδης, Σίλντενφελντ και Μέντες.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στον ανακριτή ο δολοφόνος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στον ανακριτή ο δολοφόνος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ