2013-09-26 19:53:26
Φωτογραφία για Μιχαλολιάκος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ομαδικής παραίτησης των βουλευτών της ΧΑ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο ομαδικής παραίτησης όλων των βουλευτών του άφησε ο γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, υποστηρίζοντας ότι «στο πλαίσιο των νόμιμων συνταγματικών δικαιωμάτων μας θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα».

Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν θα κάνουν πράξη τις απειλές περί παραίτησης, προκαλώντας έτσι επαναληπτικές τοπικές εκλογές στις 15 μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας, είπε: «όλα είναι ανοιχτά», ενώ υποστήριξε: «αν η χώρα μπει σε τροχιά αποσταθεροποίησης δεν θα φταίει η ΧΑ. Η Χρυσή Αυγή αμύνεται».

Να σημειωθεί πως ο κ. Μιχαλολιάκος έφτασε στις επτά το απόγευμα στη Βουλή, συνοδευόμενος από πολυάριθμη ομάδα φρουρών, ενώ στο ίδιο αυτοκίνητο ήταν και ο βουλευτής κ. Λαγός, ο οποίος βρίσκεται στη δίνη της υπόθεση.

Επιπροσθέτως ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι «εγκληματική συμμορία είναι όσοι πρόδωσαν τη χώρα» και συμπλήρωσε ότι «η ΧΑ είναι ένα σοβαρό πολιτικό κίνημα, η άνοδός της δυσαρέστησε όσους ξεπουλάνε την πατρίδα κομμάτι-κομμάτι. Εμείς θα υπερασπιστούμε την ενότητα της χώρας».

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ