2013-10-07 04:17:05
Φωτογραφία για «Ταλαιπωριακός» και «Αγανάκτηση» έπαιξαν μπάλα στην Τρίπολη για να στηρίξουν τα παιδικά χωριά SOS!
Ένας φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, διαφορετικός από τους άλλους, έγινε το πρωί της Κυριακής, στο γήπεδο του Παναρκαδικού, στην Τρίπολη.

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Αρκαδίας που έχουν δημιουργήσει την ομάδα «Αγανάκτηση» και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής με («Ταλαιπωριακός») έπαιξαν για την στήριξη των Παιδικών χωριών SOS Ελλάδος στο γήπεδο του Παναρκαδικού.

Ήρθαν έπαιξαν παλιές δόξες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, όπως ο Πέτρος Ξανθόπουλος και πολλοί άλλοι.

Συνδιοργανωτές ήταν ο Δήμος Τρίπολης και η «Αγανάκτηση».

Διαιτητές έπαιξαν ο Γιώργος Μποροβήλος, ο Δημήτρης Μπερσής, ο Γιάννης Δελφάκης και ο Σταύρος Γεωργόπουλος.

Για την ιστορία και μόνο, ο αγώνας έληξε 3-6.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας και πρώην διεθνής διαιτητής Γιώργος Μποροβήλος είπε ότι αυτοί οι αγώνες έχουν ιδιαίτερη σημασία, διότι έχουν φιλανθρωπικό σκοπό., ενώ ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Τρίπολης Σταύρος Κουκάκης τόνισε ότι ο αγώνας έχει κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, να προβάλλει το έργο που γίνεται στα παιδικά χωριά SOS.


Ο Γιάννης Τζεβρετζής (αρχηγός του Ταλαιπωριακού) είπε ότι είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που συμμετέχουμε σε αυτό τον αγώνα. Είπε ότι είχε παίξει πολύ παλιότερα στο γήπεδο του Παναρκαδικού όταν ήταν ξερό και ξύπνησαν μνήμες από το παρελθόν.

Ο αρχηγός της Αγανάκτησης Χρήστος Δερμιτζόπουλος είπε ότι είμαστε μία καινούργια ομάδα και ότι αργότερα θα γίνουν κι άλλα παιχνίδια με φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Ρούλα Χριστάκη από την Καλαμάτα που εκπροσώπησε τα παιδικά χωριά SOS είπε ότι χάρηκε πολύ που παρευρέθηκε στον αγώνα και ευχαρίστησε όσους σκέφτηκαν τα παιδικά χωριά.

kalimera-arkadia.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ