2013-10-08 16:02:04
Φωτογραφία για Μπακογιάννη: Η επόμενη πενταετία δεν θα είναι εύκολη
«Άθλιο προϊόν» χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη φιλοξενούμενη σε εκπομπή του Star εκτιμώντας πως «η Χ.Α είναι καθαρή εγκληματική οργάνωση. Δεν είναι αντισυστημική… ».

«Πρέπει να βρούμε το μέτρο μας για να προχωρήσει η δικαιοσύνη και να μπορέσουμε και εμείς να προχωρήσουμε…. Σε πολιτικό επίπεδο να δούμε το γιατί μια ναζιστική οργάνωση έρχεται τρίτο κόμμα…. Κάτι τέτοιο δεν αντιμετωπίζεται με καταστολή αλλά αναζητώντας το γιατί» πρόσθεσε η πρώην υπουργός , αποδίδοντας την αύξηση των ποσοστών της ΧΑ. στην ανασφάλεια του κόσμου εξαιτίας της οικονομικής κρίσης .

Η κ.Μπακογιάννη παραδέχτηκε επίσης πως η πολιτική ηγεσία του τόπου στάθηκε αμήχανα μπροστά στην ΧΑ και τόνισε πως «τα κόμματα πρέπει να βρουν ένα μίνιμουμ εθνικής συμφωνίας μεταξύ τους…..»

«Πρέπει να μπει στην συζήτηση αυτή καλόπιστα ο ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε η βουλευτής της ΝΔ, ενώ χαρακτήρισε «εξαιρετική» την προσπάθεια του Νίκου Δένδια.


Αναφερόμενη στις οικονομικές εξελίξεις η κ.Μπακογιάννη εκτίμησε πως αν και είμαστε σε καλό δρόμο η Ελλάδα δεν έχει διαβεί το Ρουβίκωνα ακόμα.

Η επόμενη πενταετία δεν θα είναι εύκολη, είπε χαρακτηριστικά η πρώην υπουργός, ενώ αναφερόμενη στα σενάρια εκλογών η κ.Μπακογιάννη τόνισε πως κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφή για την χώρα

«Δεν μπορούμε να παίζουμε με τις θυσίες του κόσμου …Φτάνει… .Ως εδώ.Δώσαμε τις εξετάσεις και μέχρι τώρα τις περάσαμε…. Πρέπει να είμαστε σκληροί με τους τροικανούς» είπε η κ.Μπακογιάννη, τονίζοντας πως θα πρέπει η τρόικα να κάνει υποχωρήσεις

«Δεν μπορείς κύριε Τροικανέ ότι θα υπερφορολογήσω το πετρέλαιο όταν τα έσοδα του κράτους είναι λιγότερα» επεσήμανε η βουλευτής, διευκρινίζοντας πως η ίδια δίνει μεγάλη μάχη για το επίδομα θέρμανσης.
imerisia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ