2013-10-14 17:15:05
Φωτογραφία για «Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΗ Ferrari ΚΑΙ ΤΗ Mercedes»
Την πεποίθηση ότι η Lotus μπορεί να τερματίσει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος των Κατασκευαστών εξέφρασε ο Ερίκ Μπουγιέ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Στο κυνήγι της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος των Κατασκευαστών βρίσκεται η Lotus με τον Ερίκ Μπουγιέ να δηλώνει πως το άγχος πρέπει να το έχουν οι Ferrari και Mercedes.

Το αφεντικό της Lotus δήλωσε πως η τρίτη θέση, στην οποία βρίσκεται η Mercedes και απέχει 23 βαθμούς, είναι ένας εφικτός στόχος αν συνεχίσουν οι πιλότοι να παίρνουν καλά αποτελέσματα.

«Η Ferrari και Mercedes νιώθουν πίεση όχι εμείς. Είμαστε 23 βαθμούς πίσω από τη Mercedes και 33 από τη Ferrari. Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να πλασαριστούμε στην τρίτη θέση. Ο ρυθμός είναι το ένα προαπαιτούμενο και το άλλο είναι να παίρνεις βαθμούς», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Lotus, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε πως είναι ικανοποιημένος με την εξέλιξη του μονοθεσίου:

«Είναι πάρα πολύ καλό ότι καταφέραμε να βελτιώσουμε το μονοθέσιο μας στις κατατακτήριες δοκιμές, χωρίς να επηρεάσουμε τα χαρακτηριστικά της Ε21 κατά τη διάρκεια του αγώνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ