2013-10-16 19:00:38
Φωτογραφία για Kαταγγελία αναγνώστη για εισπρακτική εταιρεία, και εξώδικος όχληση ληξιπρόσθεσμης οφειλής
Σημερα παρελαβα ενα γραμμα με τιτλο εξωδικος όχληση ληξιπροσθεσμης οφειλης απο την εταιρεια «ΑΡΩΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ), στο οποιο μου ελεγαν οτι οφειλω 210 ευρω στην εταιρεια «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΗΛΙΑΔΗ» για βιβλια τα οποια ειχα αγορασει το 2011 ενω υπηρετουσα την στρατιωτικη μου θητεια, απο εναν πλανοδιο πωλητη. Ειχα υπογραψει κατι χαρτια και ειχε κρατησει τα στοιχεια μου και ολα αυτα επειδη λυπηθηκα τον γερακο και ηθελα να τον βοηθησω. Το καλοκαιρι του 2012 θυμηθηκα οτι ειχα ενα υπολοιπο 110 ευρω και πηρα τηλεφωνο στις εκδοσεις για να ρωτησω πως μπορω να εξοφλησω. Μου απαντησε μια κυρια η οποια μου ειπε οτι με εχουν παρει απειρα τηλεφωνα (το πολυ πολυ να ηταν 2 απο αγνωστο αριθμο) και της εξηγησα πως δουλευω και δεν εχω την πολυτελεια να απανταω ή να παιρνω πισω σε καθε αγνωστο αριθμο που με καλει, μου εδωσε εναν αριθμο λογαριαμου της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και εξοφλησα κανονικα το υπολοιπο μου. Πηρα παλι πισω οταν εκανα την καταθεση και την ενημερωσα οτι εδωσα τα χρηματα και ζητησα να μου στειλουν καποια αποδειξη, πραγμα που δεν εγινε.


Επιστρεφοντας στο παρον, αφου ειδα το γραμμα (το οποιο περιειχε απειλες για ΚΑΤΑΣXΕΣΗ, ΤΕΙΡΕΣΙΑ και λοιπες αηδιες δινοντας μου προθεσμια λιγων ημερων) καταλαβα οτι προκειται για εισπρακτικη, παιρνω τηλεφωνο για να ξεκαθαρισω την κατασταση. Μου απανταει μια «κυρια» λεγοντας μου ανηκουστα πραγματα και οτι πρεπει να βρω αποδειξη πληρωμης αλλιως θα κινηθουν νομικα κλπ. Εγω της εξηγησα πως η καταθεση εγινε πριν εναμιση χρονο και ειναι πολυ δυσκολο να βρω την αποδειξη και μου ειπε να παω στην τραπεζα να βρω το ιστορικο. Μη γνωριζοντας αν γινεται αυτο, πηγα απο την τραπεζα και μου εξηγησαν πως κατι τετοιο ειναι αδυνατο. Σημειωτεον πηγα απο την ALPHA BANK διοτι αυτο τον λογαριασμο ειχαν στο «επισημο χαρτι».

Εν τω μεταξυ επικοινωνησα και με την εκδοτικη εταιρεια Η. και τους εξηγησα την κατασταση και πως εχω κανει την καταθεση και οτι ηταν δικη τους υποχρεωση να ψαξουν να την βρουν. Η κυρια στο τηλεφωνο ηταν εξυπηρετικοτατη αλλα δε μπορουσε να με βοηθησει. Ψαχνοντας λοιπον παλιες αποδειξεις ώ του θαύματος βρισκω την αποδειξη καταθεσης, παιρνω την εκδοτικη παλι τηλεφωνο και μου εξηγουν πως αυτος ηταν ο προσωπικος λογαριασμος του κυριου Η. και οτι κακως μου εδωσαν αυτο τον αριθμο κλπ. Εγω τους ρωτησα αν δεν εβρισκα την αποδειξη τι θα γινοταν και βεβαια απαντηση δεν ελαβα. Η αληθεια ειναι πως η κυρια ηταν τοσο εξυπηρετικη και ευγενικη που δε μπορουσα να πω κατι.

Ξαναπαιρνω λοιπον στην εισπρακτικη-δικηγορικη (εδω γελαμε) και ζηταω την κυρια Αρβανιτάκη για να την ενημερωσω οτι συννενοηθηκα με την εκδοτικη και λυθηκε το ζητημα. Η εν λογω κυρια με υφακι χιλιων καρδηναλιων δεν δεχθηκε ουτε συγγνωμη να ζητησει απο μονη της, μου ειπε οτι η περιπτωση μου ηταν μοναδικη και οτι δεν θα με ξαναενοχλησουν. Εγω της εξηγησα πως με ενοχλησαν ηδη πολυ στελνοντας μου αυτη την γελοια επιστολη-απειλη και την ρωτησα τι θα γινοταν αν δεν εβρισκα την αποδειξη και μου απαντησε πως δε γνωριζει. Μετα αρχισε να μου λεει οτι θα εψαχναν περισσοτερο το θεμα και αλλα τετοια γελοια πραγματα και πως το θεμα εληξε για αυτους. Το υφος της συνεχισε να ειναι περιπαικτικο και καθε τοσο μου ελεγε πως το κανει χρονια αυτο και δεν δεχεται υποδειξεις.

Προσοχη λοιπον σε ολους και μην κανετε πισω με τιποτα σε τετοιες καταστασεις και σε τετοιες εταιρειες – ντ@β@τζηδες οπως επισης και στους εκδοτικους οικους που πατανε στην καλοσυνη των Ελληνων για να αγοραζουν βιβλια με αυτους τους τροπους. Εννοειται πως δεν ελαβα ουτε ενα νομιμο παραστατικο-αποδειξη για τα χρηματα που εδωσα..

Εχω ειδοποιησει ηδη τον δικηγορο μου για να γινουν ολες οι νομιμες ενεργεις προκειμενου να προστατευσω το ονομα και την υπολειψη μου και θα ειδοποιησω το ΙΝ.ΚΑ. οπως και τον συνηγορο του Πολιτη για τα περαιτερω. Προσοχη και παλι σε ολους αυτους και μην πιστευετε λεξη απο οσα σας λενε. Δεν στεκουν πουθενα νομικα και δεν μπορουν να σας κανουν τιποτα! Το αντιθετο μαλιστα.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι προδότες στην στενωπό...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι προδότες στην στενωπό...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ