2013-10-16 19:12:04
Φωτογραφία για Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος για την «Αναμόρφωση των θαλάμων του γηροκομείου Ηρακλείου-Προσθήκη νέας πτέρυγας»
Ξεκίνησε σήμερα το σημαντικό έργο κατασκευής για την «Αναμόρφωση των θαλάμων του γηροκομείου Ηρακλείου και την προσθήκη νέας πτέρυγας» με προϋπολογισμό 4,6 εκ. ευρώ. Πρόκειται για ένα έργο που ενέταξε η Περιφέρεια Κρήτης στο ΕΣΠΑ και η σύμβαση είχε υπογραφεί στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη, του εντεταλμένου μέλους των «Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού» Αλέξη Καλοκαιρινού, του διευθυντή του Ισίδωρου Δετοράκη, και του εκπροσώπου της κατασκευαστικής εταιρείας «ΝΕΟΔΜΗΤΟΝ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.».

Σήμερα το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης επισκέφθηκε το γηροκομείο όπου εγκαταστάθηκε ο εργολάβος για να αρχίσουν οι εργασίες.

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η αναμόρφωση της υφιστάμενης πτέρυγας των θαλάμων καθώς και η προσθήκη νέας πτέρυγας στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΜΦΗ) με την επωνυμία «Γηροκομείο Ηρακλείου», που ανήκει στα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ανδρέου και Μαρίας Καλοκαιρινού.


Συγκεκριμένα η κατασκευή θα περιλαμβάνει:

α) Τον εκσυγχρονισμό και τη γενική ανακαίνιση όλων των χώρων της υφιστάμενης πτέρυγας (ιατρείο , λογιστήριο , γυμναστήριο ,χώρος φυσιοθεραπείας κ.λ.π.) και την δημιουργία νέων χώρων υποστήριξης (στάση εργασίας, θάλαμος προσωρινής νοσηλείας, θάλαμος μόνωσης) καθώς και των παρακάτω χώρων:

 10 τετράκλινοι θάλαμοι 40 κλινών

 14 δίκλινοι θάλαμοι 28 κλινών

 4 μονόκλινοι θάλαμοι 4 κλινών

Σύνολο : 72 κλίνες Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ