2013-10-16 19:06:05
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΔ
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των διαιτητών για την 2η αγωνιστική της Α1 Μπασκετ, ο Ολυμπιακός εξέφρασε τα παράπονα του για την στάση της ΚΕΔ στις επιθέσεις του Παναθηναϊκού προς τους διαιτητές πριν το ντέρμπι.

Η κλήρωση των διαιτητών για τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (16/10), με τον Ολυμπιακό, δια στόματος του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστου Σταυρόπουλου, να εκφράζει τα παράπονα του για την στάση της ΚΕΔ στις επιθέσεις των "πράσινων" προς τους διαιτητές πριν το ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Ο κ. Σταυρόπουλος υπενθύμισε το γεγονός πως ο διαιτητής Αναστόπουλος άλλαξε την κατάθεση του στην ΕΦΙΠ για την γνωστή υπόθεση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά τον δεύτερο τελικό του περσινού πρωταθλήματος και στη συνέχεια τόνισε πως οι "πράσινοι" προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα κατά των διαιτητών μέσω των δηλώσεων του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τις παραμονές του ντέρμπι στο ΣΕΦ.


"Όταν υπάρχουν δηλώσεις για διαιτητές πριν τους αγώνες, πρέπει να βλέπετε ποιος δημιουργεί παρατράγουδα και εντάσεις. Δεν μπορεί να επιτίθενται στους διαιτητές πριν τους αγώνες", υποστήριξε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Με την απάντηση από πλευράς ΚΕΔ να έρχεται από τον πρόεδρο της επιτροπής, Στέλιο Συμεωνίδη: "Εμείς δεν είμαστε διοργανώτρια αρχή για να επιπλήξουμε τις ΚΑΕ".

Ο Νίκος Ζαβλανός (μέλος της ΚΕΔ), ανέφερε: "Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αθλητικός δικαστής δεν υπάρχει; ΕΣΑΚΕ δεν υπάρχει;"

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος πήρε ξανά τον λόγο και τόνισε: "Αν η διαιτησία εξαρτιόταν αποκλειστικά από τον ΕΣΑΚΕ, θα την είχαμε βρει την άκρη".

Κατόπιν υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον Κώστα Κορομηλά (μέλος της ΚΕΔ) που θέλοντας προφανώς να... εξισώσει τις συμπεριφορές των δύο ομάδων, στάθηκε στις χειρονομίες, όπως εξήγησε, που έχουν προβεί κατά το παρελθόν οι διοικητικοί ηγέτες των "αιωνίων".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ