2013-10-16 20:22:06
Φωτογραφία για ΠΛΑΘΑ : ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ BACK TO BACK ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΛΛΑ...
Η Ουνικάχα Μάλαγα θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα (18/10, 21:30) της Ευρωλίγκας και οι Χοάν Πλάθα και Φραν Βάσκεθ δεν έκρυψαν τον σεβασμό τους προς τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από ξεκινάς αντιμετωπίζοντας τους back to back Πρωταθλητές Ευρώπης. Παρά τις αλλαγές που είχαν, κράτησαν σημαντικούς παίκτες του κορμού τους. Πιστεύω πως είχαν περισσότερες εσωτερικές αλλαγές, αλλά πολλούς από τους νέους παίκτες τους τούς γνωρίζουμε από το ισπανικό πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε επίσης πως έχουν δυνατή και δύσκολη έδρα. Αλλά επίσης ξέρω πως τις τελευταίες 90 ημέρες δουλέψαμε καλά, πάμε εκεί για να νικήσουμε και να κάνουμε το καλύτερο. Θέλουμε να βγούμε καλύτεροι από το παιχνίδι με τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και να έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε. Αυτά είναι τα στοχεία που θέλω να περάσω στους παίκτες μου, όχι μόνο για αυτόν τον αγώνα, αλλά για όλους τους αγώνες στον δρόμο μας», δήλωσε την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Χοάν Πλάθα, ενώ ο Φραν Βάσκεθ από την πλευρά των παικτών της Ουνικάχα Μάλαγα τόνισε:


«Είναι ένα σπουδαίο ξεκίνημα για εμάς και θα είναι όμορφο να παίξουμε με τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Έχουμε μόνο σεβασμό για τον Ολυμπιακό. Σεβόσαστε όλους τους αντιπάλους μας και ακόμη περισσότερο τους Πρωταθλητές. Αλλά θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά στην Ευρωλίγκα, οπότε πρέπει να πάμε εκεί και να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Στόχος μας είναι να προχωράμε βήμα-βήμα, θέλουμε να φτάσουμε στο Top-16, αλλά σκεφτόμαστε ξεχωριστά το πρώτο παιχνίδι. Σε λίγες εβδομάδες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για τους στόχους μας, αλλά τώρα μπροστά μας βλέπουμε μόνο τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ