2013-10-16 20:23:23
Φωτογραφία για ΦΩΤΟ- Σαμαράς: Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας γεμίζουν με περηφάνια
Την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά το υψηλό επίπεδο της επιχειρησιακής ικανότητας και ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και το άρτιο της εκπαίδευσης των στελεχών της είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο και επιβαίνων της φρεγάτας «Σαλαμίς» παρακολούθησε τη διακλαδική άσκηση «Πυρπολητής», που διεξήχθη υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες ανοιχτά της Ύδρας, στη νησίδα Δοκό.

«Αυτή η δύσκολη απαιτητική διακλαδική άσκηση –επιτυχημένη άσκηση– δείχνει το υψηλό φρόνημα, την ετοιμότητα, την αποφασιστικότητα και την αρτιότητα των Ενόπλων Δυνάμεων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς μετά το πέρας της άσκησης. «Και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος, μας γεμίζει όλους με υπερηφάνεια» κατέληξε.

Το σενάριο της διακλαδικής άσκησης «Πυρπολητής» περιελάμβανε ανακατάληψη νήσου. Συμμετείχαν μονάδες του Στόλου, της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και Ειδικές Δυνάμεις.

Την άσκηση παρακολούθησαν, επίσης, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και τα μέλη της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής.

Πηγή: real.gr

ΠΗΓΗ: http://www.enikos.gr/politics/182821,FWTO-_Samaras:_Oi_Enoples_Dynameis_mas_g.html 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ