2013-10-17 04:16:02
Φωτογραφία για Το Twitter ενεργοποιεί την ελεύθερη αποστολή μηνυμάτων
Με μια μικρή αλλά σημαντική για πολλούς αλλαγή, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να... διευκολύνει ακόμα περισσότερο την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων μεταξύ των μελών του, σε περιορισμένο αριθμό λογαριασμών.

Μέχρι πρόσφατα, για να μπορέσει κάποιος να στείλει μήνυμα σε κάποιον στο Twitter, θα έπρεπε ο αποστολέας και ο παραλήπτης να ακολουθούν ο ένας τον λογαριασμό του άλλου.

Εναλλακτικά, ένας χρήστης είχε την δυνατότητα να στείλει μήνυμα σε έναν follower του λογαριασμού του.

Χάρη στη νέα ρύθμιση, ο αποστολέας μπορεί να στείλει μήνυμα στον αποδέκτη χωρίς να απαιτείται ο τελευταίος να ακολουθεί τον πρώτο, αρκεί αυτός να επιλέξει να δέχεται άμεσα μηνύματα από όλους.

Η αλλαγή υλοποιείται επιλεκτικά σε λογαριασμούς χρηστών οπότε ίσως χρειαστεί κάποιος χρόνος για να γίνει διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες, αν και μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η εν λόγω τροποποίηση προορίζεται για το σύνολο των χρηστών.

Η κίνηση αυτή πιθανώς να έγινε και για να διευκολύνει την επικοινωνία χρηστών που ακολουθούν λογαριασμούς εταιριών.

Πρόκειται για ακόμα μια αλλαγή / προσθήκη που πραγματοποιεί το Twitter τελευταία, όπως ο πρόσφατος λογαριασμός ενημέρωσης έκτακτων γεγονότων, αποδεικνύοντας ότι η υπηρεσία επαγρυπνά διαρκώς για να αλλάζει και να βελτιώνεται.
e-pcmag.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ