2013-10-17 15:27:05
Φωτογραφία για Αν θέλετε να τρώτε λιγότερο η λύση βρίσκεται στο… πολύ φαΐ!
Ακούγεται παρανοϊκό, το ξέρουμε, αλλά δώστε προσοχή: Το μυστικό στο να τρώμε ελεγχόμενες και μικρότερες ποσότητες, είναι να γεμίσουμε ψυγείο και ντουλάπια με πολλές μεν τροφές, υγιεινές δε.

Κάθε μέρα παίρνουμε περισσότερες από 200 αποφάσεις σχετικά με το τι, πότε και πόσο να φάμε, λένε οι ειδικοί, και οι περισσότεροι από εμάς επηρεαζόμαστε πολύ από τον τρόπο που το κάθε φαγητό είναι συσκευασμένο και σερβιρισμένο. Ενώ αυτό το τελευταίο μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά για την υγεία μας, καθώς λίγοι αντιστεκόμαστε σε ένα βλαβερό φαγητό με θελκτική συσκευασία, μπορεί επίσης να λειτουργήσει και θετικά αν επιλέξουμε με προσοχή τα τρόφιμα που μας περιτριγυρίζουν.

Ουσιαστικά τρώμε ό,τι βλέπουμε, οπότε αν γεμίσετε τον χώρο σας με υγιεινά, θρεπτικά σνακ και απομακρύνετε όλα τα «αμαρτωλά» από το πεδίο βολής σας, θα κάνετε αυτόματα καλύτερες επιλογές. Συν τις άλλοις, αν επιλέγετε υγιεινά σνακ βοηθάτε τον οργανισμό σας να διατηρήσει το σάκχαρο σε κανονικά επίπεδα, με αποτέλεσμα να μην πεινάτε σαν τρελοί μέχρι την ώρα του δείπνου.

Πηγή: queen
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ