2013-10-25 18:34:08
Φωτογραφία για Το ΙΚΥ θεσπίζει την 27η Οκτωβρίου ως την   «Ελληνική Ημέρα Βραβείων και Υποτροφιών 2013»
Με πρωτοβουλία της Προέδρου του ΔΣ του Ιδρυματος Κρατικών Υποτροφιών, Αν. Καθ. Εφης Κ. Μπάσδρα, το ΙΚΥ θέσπισε την 27η Οκτωβρίου ως την «Ελληνική Ημέρα Βραβείων και Υποτροφιών».

Το ΙΚΥ πιστό στους σκοπούς του και στους στόχους του τα τελευταία 62 χρόνια, στηρίζει την αριστεία δίνοντας ίσες ευκαιρίες για μάθηση και μόρφωση. Πιστό στο όραμα φωτισμένων ανθρώπων που το δημιούργησαν, θεσμός πλέον το ίδιο, δημιουργεί με τη σειρα του θεσμούς αριστείας! Ετσι, στο πλαίσιο ανακήρυξης της 27ης Οκτωβρίου σε «Ελληνικη Ημερα Βραβείων και Υποτροφιών» σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, αποφασίστηκε η επιβράβευση των τριών (3) πρώτων αποφοιτησάντων μαθητών της τρίτης τάξης του Γυμνασίου.

Στον κάθε μαθητή που διακρίθηκε, θα επιδοθούν έπαινοι για την επίδοσή του και θα προσφερθούν από το ΙΚΥ από ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένας εκτυπωτής. Επιλέχτηκε η Γ’ Γυμνασίου, έτσι ώστε τα παιδιά που τώρα φοιτούν στο Λύκειο να μπορούν να βοηθηθούν στο πλαίσιο των αυξημένων απαιτήσεων της νέας οργάνωσης του νέου Λυκείου. Γι΄αυτή την επιβράβευση, το ΙΚΥ, στηρίζοντας την αρχή των «ίσων ευκαιριών» επέλεξε με τη βοήθεια του Υπουργείου, 16 δυσπρόσιτα σχολεία και σχολεία της άγονης γραμμής.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ