2013-10-26 10:35:05
Φωτογραφία για ΙΣΑ : ΕΙΝΑΙ... ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ
Ο Πιέρ Ισά τόνισε ότι η δεύτερη θέση περιμένει τον Ολυμπιακό,ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος των ερυθρόλευκων είναι να κρατήσουν όσο γίνεται περισσότερο τον Κώστα Μήτρογλου.

«Το έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τη 2η θέση. Πάντα ξέραμε ότι η Παρί θα ήταν η 1η του ομίλου με τους παίκτες που έχει. Αλλά όντως η 2η θέση είναι ανοιχτή. Είναι... εκεί και περιμένει. Θα είναι σπουδαίο και για τους οπαδούς μας να την πάρουμε» ανέφερε αρχικά ο Ισά στους εκπροσώπους του Τύπου για να μιλήσει στη συνέχεια για το ματς με την Μπενφίκα στη Λισσαβώνα.

«Μας αφήνει μια πίκρα το τελικό αποτέλεσμα κι αυτό γιατί ήρθε με έναν τρόπο που δεν μας άξιζε. Βεβαίως, μην ξεχνάμε ότι επρόκειτο για εκτός έδρας ματς. Θα ήμασταν πιο χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς. Νομίζω ότι η βροχή δεν μας βοήθησε. Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν πολύ καλή.

Διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε στο Βέλγιο και τελικά μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν άτυχοι που δεν πήραμε τους 3 β. με την Μπενφίκα. Πλέον, έχουμε βάσιμες ελπίδες να πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια των οπαδών μας στο επόμενο ματς θα κερδίσουμε και θα κάνουμε βήμα για την πρόκριση» τόνισε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού.


Τέλος, ο Ισά μίλησε και για τον Μήτρογλου που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και το όνομά του ακούγεται για αρκετές ομάδες στο εξωτερικό. «Προφανώς και είμαστε χαρούμενοι για τον Μήτρογλου. Είναι πιο ώριμος τώρα. Τα πάει πολύ καλά.

Είναι σε φόρμα. Αν και δεν σκόραρε απέναντι στην Μπενφίκα, ήταν σπουδαίος. Εκανε πολλά πράγματα, για να βοηθήσει την ομάδα. Οσο περισσότερο μπορούμε να τον κρατήσουμε, θα τον κρατήσουμε. Συγκεντρωνόμαστε κι εμείς κι αυτός στα ματς. Είναι επαγγελματίας. Είναι ευχαριστημένος εδώ. Χαιρόμαστε που τον έχουμε στην ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ