2013-10-26 17:43:10
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ... ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ!
Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Κυριακή (16:00) τη Νίκη Αιγινίου στο Ρέντη.

Ώρα πρωταθλήματος για την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καζάζη μετά από το σπουδαίο "διπλό" στην Τσεχία επί της Οστράβα στην πρεμιέρα του Champions League αντιμετωπίζει την Κυριακή (16:00) στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη τη Νίκη Αιγινίου στο πλαίσιο της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος της VolleyLeague.

Οι "ερυθρόλευκοι" , οι οποίοι στην 2η ημέρα της διοργάνωσης είχαν ηττηθεί με 3-2 σετ στην Σύρο από τον Φοίνικα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και έπειτα να προετοιμαστούν κατάλληλα για το σπουδαίο παιχνίδι της Τετάρτης (18:00) με την Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ στο Ρέντη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, ο οποίος έχει την ονομαστική του εορτή και δέχτηκε ευχές από όλη την ομάδα, μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής σημείωσε: "Η ομάδα προέρχεται από μια σημαντική νίκη την οποία όμως πρέπει να ξεχάσουμε. Υπάρχει κούραση από το ματς στην Τσεχία και το ταξίδι αλλά πρέπει όλα αυτά να τ' αφήσουμε πίσω μας. Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο και οφείλουμε να είμαστε σε κάθε ματς σοβαροί. Το παιχνίδι πρωταθλήματος θέλει σωστή διαχείριση αφού προερχόμαστε από ένα δύσκολο και πηγαίνουμε σ' ένα ακόμη πιο δύσκολο ματς στην Ευρώπη".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ