2013-10-27 22:52:03
Φωτογραφία για ΚΑΜΠΕΛ : ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΔΩ...
Ενθουσιασμένος δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Τζόελ Κάμπελ από την εμφάνιση τη δική του και του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ τόνισε πως θέλει να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και στο Καραϊσκάκη απέναντι στην Μπενφίκα για να βοηθήσει και αυτός με τον τρόπο του να έρθουν οι νίκες.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τις ασίστ που έκανα, κυρίως όμως για τη νίκη. Ημασταν αργοί στην αρχή, ωστόσο μας βοήθησε το γεγονός πως ισοφαρίσαμε γρήγορα» τόνισε ο Κάμπελ.

Όσο για την πορεία της καριέρας του, αλλά και την απόδειξη στον Αρσέν Βενγκέρ, υποστήριξε: «Είμαι περήφανος που παίζω στον Ολυμπιακό και θέλω να δείξω την αξία μου, αλλά και να αποδείξω στο μάξιμουμ τι είμαι ικανός να κάνω. Είμαι πάρα πολύ καλά εδώ...».

Ο Κάμπελ στάθηκε στην αναμέτρηση της Λεωφόρου, αλλά και στον αγώνα που ακολουθεί με την Μπενφίκα: «Δυο πολύ δύσκολα ματς, πολύ κρίσιμα, τα οποία θα παίξουν ρόλο στη συνέχεια της πορείας μας. Στόχος μας να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε με τις καλύτερες προοπτικές στο υπόλοιπο της σεζόν».

Αναφορικά με το δίλημμα... συμμετοχής σε ένα από τα δυο ματς, ο Κοσταρικανός είπε: «Αν ήταν στο χέρι μου θα έπαιζα και στα δυο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ