2013-10-28 09:09:05
Φωτογραφία για Στη διακριτική ευχέρεια της Κεντρικής Τράπεζας οι αμοιβές των Alvarez & Marsal
Ο οίκος Alvarez & Marsal που βρίσκεται στο επίκεντρο οξείας συζήτησης λόγω της διασύνδεσης της αμοιβής του... με το ύψους της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και της πρόνοιας για πρόσθετη αμοιβή σε περίπτωση επιτυχούς έκβασης του εγχειρήματος, πληροφόρησε τελικά την Κεντρική Τράπεζα ότι αφήνει στην κρίση του διοικητικού συμβουλίου της την πληρωμή οποιονδήποτε ποσών για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Σε επιστολή προς την Κεντρική Τράπεζα, ο οίκος αναφέρει ότι κατά τις κρίσιμες ημέρες του Μαρτίου συμφωνήθηκε να λάβει αμοιβή για την επιτυχή ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Ωστόσο, προσθέτει στην επιστολή του, λόγω του σημαντικού κόστους που έχει υποστεί η Κύπρος, ο οίκος αφήνει στη διακριτική ευχέρεια του διοικητικού συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας, τον καθορισμό του ύψους της αμοιβής του.

Επίσης χαρακτηρίζει ατυχή τα τελευταία γεγονότα αναφορικά με την αμοιβή για την επίβλεψη της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και ζητά να του καταβληθεί η αμοιβή του για τις άλλες υπηρεσίες που έχει προφέρει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ