2013-10-29 19:30:07
Φωτογραφία για Πάγκαλος: Να καταργηθεί η εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου - Η μαθητική παρέλαση είναι χούντα
«Μόλις βγει ο Τσίπρας όλοι θα κονομήσετε» είπε ειρωνικά «Καμία χώρα που σέβεται τον εαυτό της δεν μπορεί να έχει δύο εθνικές εορτές», επισήμανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θόδωρος Πάγκαλος ζητώντας να αλλάξει ο τρόπος εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

«Μπορεί να γίνονται συναυλίες, μπορεί να γίνονται εκδηλώσεις στα σχολεία, ένα πρόγραμμα πολιτιστικό και μορφωτικό», είπε για την επέτειο του «Όχι» ο κ. Πάγκαλος και διευκρίνισε: «Με ενοχλεί η στρατιωτικοποίηση ενός γεγονότος και με ενοχλεί η πληθώρα τελετών και εορτασμών για να μην δουλεύουμε...». Ο πρώην υπουργός συνέδεσε την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου με την κοπάνα και πρότεινε να θεσμοθετηθεί ότι η 28η Οκτωβρίου θα είναι αργία μόνο για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο.

«Μία εθνική εορτή υπάρχει. Η 25η Μαρτίου που δημιούργησε το ελληνικό κράτος και το ελληνικό έθνος και αυτή πρέπει να εορτάζεται όπως εορτάζονται όπως όλες οι εθνικές εορτές», τόνισε ο κ. Πάγκαλος και χαρακτήρισε τις μαθητικές παρελάσεις «χούντα».

«Η στρατιωτικού τύπου παρέλαση μαθητιώσας νεολαίας είναι χούντα αυτό, είναι στρατιωτικοποίηση της νεολαίας», είπε ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα.

«Μόλις βγει ο Τσίπρας όλοι θα κονομήσετε»

«Μόλις βγει ο Τσίπρας όλοι θα κονομήσετε, όλοι θα σταματήσετε να πληρώνετε φόρους

Ο Τσίπρας θα δώσει αυξήσεις και στους πιλότους και σε όλους», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θόδωρος Πάγκαλος.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ