2013-10-30 03:49:54
Φωτογραφία για Θετική Απάντηση των ΕΛΤΑ στο Αίτημα Φώτη Αλεξόπουλου για σύσταση και λειτουργία δύο (2) Ταχυδρομικών Πρακτορείων, στις περιοχές «Τσάκος» και «Πευκάκια» του Δήμου Αγίας Παρασκευής
Από το Γραφείο Τύπου

Θέμα: «Επιστολές Παραπόνων – Πληροφοριών» Κύριε Αλεξόπουλε,

Σε απάντηση του από 01.09.2013 ηλεκτρονικού σας μηνύματος σας πληροφορούμε τα εξής:

Η Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (ΕΛΤΑ), σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο, είναι ο Φορέας Παροχής Καθολικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα.

Ο ΕΛΤΑ, ο οποίος λειτουργεί σε ανταγωνιστικό περιβάλλον, σύμφωνα με τους κανόνες της οικονομίας, αναπτύσσει και υποστηρίζει το Ταχυδρομικό Δίκτυο με συγκεκριμένα κριτήρια. Ειδικότερα, ο ΕΛΤΑ παρακολουθεί πανελλαδικά τις δημογραφικές, κοινωνικές και διοικητικές αλλαγές που συντελούνται, αξιολογεί τα νέα δεδομένα και όπου απαιτείται, επαναπροσδιορίζει και επανασχεδιάζει τον τρόπο λειτουργίας του Ταχυδρομικού Δικτύου, το οποίο περιλαμβάνει τα Ταχυδρομικά Καταστήματα, τα Ταχυδρομικά Πρακτορεία κ.λ.π., στοχεύοντας πάντα στη βέλτιστη Ταχυδρομική εξυπηρέτηση των πολιτών.


Τα ζητήματα στελέχωσης των Μονάδων Ταχυδρομικού Έργου του ΕΛΤΑ, αποτελούν υψηλή προτεραιότητα και αντιμετωπίζονται με βάση τις επιχειρησιακές ανάγκες και δυνατότητες, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Αναφορικά με την πρότασή σας, για σύσταση και λειτουργία δύο (2) Ταχυδρομικών Πρακτορείων, στις περιοχές «Τσακός» και «Πευκάκια» του Δήμου Αγίας Παρασκευής, σας πληροφορούμε ότι όταν ολοκληρωθεί η αλλαγή του νέου θεσμικού και κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας των Ταχυδρομικών Πρακτορείων, που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα την εξετάσουμε ενδελεχώς.

Τέλος, αφού σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας σε θέματα της αρμοδιότητάς μας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι, πρωταρχικός στόχος του ΕΛΤΑ, ως Φορέα Παροχής Καθολικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, είναι να διασφαλίζει πάντοτε την ποιοτική ταχυδρομική εξυπηρέτηση σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Με εκτίμηση

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ

ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΟΣΜΑ

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ