2013-10-30 10:24:08
Φωτογραφία για ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ... ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Πανέτοιμοι είναι άπαντες στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για την μεγάλη «μάχη» κόντρα στην Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ στο Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τη ρωσική ομάδα στο «Μελίνα Μερκούρη» σήμερα (18:00, ΟTE Sport 3), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Champions League.

Ο προπονητής του Θρύλου, Δημήτρης Καζάζης, δεν αντιμετωπίζει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα και θα έχει όλα τα «όπλα» του στη διάθεσή του, με τους παίκτες του να είναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ για να πάρουν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Μαζί τους θα έχουν τον κόσμο τους, οι οποίος αναμένεται να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», βοηθώντας την ομάδα για την υπέρβαση.

Το έργο των ερυθρόλευκων, πάντως, μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού η ρωσική αντίπαλος του Ολυμπιακού, είναι το φαβορί όχι μόνο για την πρωτιά στον όμιλο, αλλά και για την κατάκτηση του φετινού Champions League Σημείο αναφοράς θα είναι φυσικά ο πασαδόρος του Θρύλου, Βασίλης Κουρνέτας, που έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Λοκομοτίβ.


Οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη από τη μεριά τους, με την βοήθεια του κόσμου τους, θα τα δώσουν όλα για να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους, αλλά και για να δείξουν τι αξίζουν.

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ρωσική ομάδα έχουν "κερδίσει" τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και αναμένεται να προσφέρουν στον κόσμο σπουδαίο θέαμα και έντονες συγκινήσεις.

Ο Ολυμπιακός παίζοντας το πρώτο εντός έδρας ματς του στη διοργάνωση μετά από τρία χρόνια και έχοντας ως αντίπαλο μια τόσο σπουδαία ομάδα θέλει τον κόσμο δίπλα του για να τον βοηθήσει να φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή του. Οι πόρτες στο κλειστό γυμναστήριο θ' ανοίξουν στις 16:00.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ