2013-10-30 17:27:03
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΩΤΟ... «ΜΠΑΜ» ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!
Το πρώτο μπαμ στο κύπελλο έγινε με τον Αιγινιακό να κερδίζει 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και να τον αποκλείει!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος υπέστη ήττα σοκ στην Πιερία από τον Αιγινιακό με 1-0 και έτσι έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου!

Ο Αιγινιακός, πάτησε πάνω στη... λευκή ισοπαλία του πρώτου αγώνα στην Ήπειρο, έπαιξε πολύ έξυπνα και κατάφερε να κρατήσει τους Γιαννιώτες μακριά από την εστία του και να χτυπάει σε κάθε ευκαιρία στην κόντρα.

Σε μία από αυτές τις φάσεις και συγκεκριμένα στο 24', ο Δερμητζόγλου γύρισε όμορφα στον Τσουρλίνοφ, αυτός με εντυπωσιακή ενέργεια πέρασε δύο αντιπάλους του και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Αμπάρη για το 1-0!

Παρά το γκολ που δέχτηκε, ο ΠΑΣ δεν άλλαξε εικόνα, καθώς και πάλι δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Αιγινιακό να πανηγυρίζει μία ιστορική νίκη-πρόκριση.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Κιβρακίδης (65' Καρακατσάνης), Σαμαράς, Λιόλιος, Γεωργίου, Πετκάκης, Χατζής, Φαμπίνιο, Πέντα, Δεμηρτζόγλου (54' Μιτρόφ), Τσουρλίνοφ (75' Ζούρκος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάββας Παντελίδης): Αμπάρης, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς (81' Αυγενικού), Κεϊτά, Κοροβέσης, Βίλα (35' λ,τ. Ντε Βιντσέντι), Κρητικός (59' Βισέντο), Ίλιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ