2013-10-30 18:58:05
Φωτογραφία για Διορία μέχρι την Παρασκευή για τον Ψωμιάδη
Διορία μέχρι την Παρασκευή ζήτησε και πήρε η πλευρά Ψωμιάδη για να εξετάσει τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που προσκομίστηκαν στο δικαστήριο, αναφορικά με την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Μετά την ένσταση των συνηγόρων του Μάκη Ψωμιάδη για τις συνομιλίες που έχουν απομαγνητοφωνηθεί και αφορούν τα στημένα, οι οποίες προσκομίστηκαν στο δικαστήριο αλλά τελικά δεν έγιναν δεκτές, η διαδικασία για τις εν λόγω συνομιλίες επαναλήφθηκε.

Η έδρα όρισε εκ νέου την απομαγνητοφώνησή τους και τα αποτελέσματα των οποίων προσκομίστηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων την Τετάρτη (30/10) το πρωί που συνεχίστηκε η διαδικασία.

Ωστόσο, οι συνήγοροι του Μάκη Ψωμιάδη ζήτησαν διορία προκειμένου να εξετάσουν τα στοιχεία που προέκυψαν από τις νέες απομαγνητοφωνήσεις. Η Εισαγγελέας εισηγήθηκε αρνητικά στο εν λόγω αίτημα αλλά η πρόεδρος του δικαστηρίου το έκανε δεκτό και η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί τελικά την Παρασκευή (1/11).


Μετά τη διακοπή της δίκης των στημένων για την Παρασκευή ο Μάκης Ψωμιάδης μεταφέρθηκε στην αίθουσα όπου εκδικαζόταν η υπόθεσή του με την ΑΕΚ. Ωστόσο η διαδικασία δεν βρισκόταν σε εξέλιξη, πράγμα διόλου ασυνήθιστο, καθώς εξεταζόταν το αίτημα των δικαστών για εξαίρεσή τους από την υπόθεση.

Τελικά, λίγο μετά τις 13.00 έγινε γνωστό πως το εν λόγω αίτημα απορρίφθηκε και το δικαστήριο θα συνεχίσει με την ίδια σύνθεση. Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε για την Δευτέρα (4/11) καθώς η μια εκ των τριών δικαστών δεν κατέστη δυνατό να δώσει το παρών.
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ