2013-10-31 09:32:07
Φωτογραφία για Ξεκίνησε η …αποψίλωση και της ΣΜΥ Τρικάλων με διαθεσιμότητα προσωπικού
Σε δεινή εργασιακή θέση βρίσκονται 11 Τρικαλινοί εργαζόμενοι ως πολιτικό προσωπικό της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr οι 11 αυτοί εργαζόμενοι κατηγορίας Υ.Ε. που κατέχουν προσωποπαγείς θέσεις, βρίσκονται με αβέβαιο εργασιακό μέλλον, καθώς οι θέσεις τους, καταργήθηκαν με απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που έχει αναδρομική ισχύ από 25 Σεπτεμβρίου, για τον λόγο ότι στις 27 κάθε μήνα υπάρχει η μισθοδοσία τους και αναμένεται να δοθούν τις επόμενες ώρες, οι απολύσεις στους προαναφερόμενους εργαζόμενους.

Μετά την εξέλιξη αυτή, παραμένουν ως πολιτικό προσωπικό της ΣΜΥ Τρικάλων, 37 εργαζόμενοι συμπεριλαμβανομένων και αυτών που παρέχουν υπηρεσίες στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων.

Η κατάργηση των θέσεων αυτών, εντάσσονται στο πλαίσιο της κατάργησης 1.230 θέσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο πλαίσιο του …Μνημονίου και οι εργαζόμενοι αυτοί που τίθενται σε διαθεσιμότητα, θα λαμβάνουν για 8 μήνες το 75% των σημερινών τους αποδοχών.

Από αυτούς τους 11 Τρικαλινούς λόγω «ειδικών συνθηκών», γλιτώνουν την διαθεσιμότητα –απόλυση 2 εργαζόμενοι, ενώ συμπεριλαμβάνονται στην λίστα της απόλυσης, άτομα με περισσότερα από 25 χρόνια υπηρεσίας Για τον λόγο αυτό, επισκέφθηκε σήμερα τα Τρίκαλα, κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Πολιτικού Προσωπικού του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης που πρότεινε στους υπό απόλυση εργαζόμενους να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ