2013-10-31 09:35:23
Φωτογραφία για Η κοσμική Αθήνα και ο μεγαλοβαρόνος της κόκας - Delivery κατ' οίκον - Όλο το κωδικοποιημένο λεξικό
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το τρομερό κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στην κοσμική Αθήνα. Πλούσιοι και διάσημοι έχασαν τον ύπνο τους μετά το σχηματισμό δικογραφία για τη σπείρα που πουλούσε πανάκριβη κοκαΐνη και τροφοδοτούσε την κοσμική Αθήνα και Θεσσαλονίκη με επικεφαλής έναν Γεωργιανό μεγαλοβαρόνο ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Espresso, οι κοσμικοί κύκλοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη «τρέμουν» από την αποκάλυψη του κυκλώματος και της δράσης του, καθώς φοβούνται «κρυφές ατζέντες», αλλά και τις εκατοντάδες συνομιλίες σε κινητά που έχει καταγράψει η ΕΥΠ.

Πως δρούσε το κύκλωμα

Το κύκλωμα, δρούσε επί 24ωρου βάσεως και η ποσότητα κοκαΐνης που παρείχε ήταν από 2 έως 10 γραμμάρια την φορά, ενώ ήταν άριστης ποιότητας. Το «βαρύ» τμήμα της Μαφίας, δρούσε στα νότια προάστια της Αττικής όπου προμήθευε διάσημους και επώνυμους καθημερινά. Σύμφωνα με την δικογραφία, η συμμορία των νοτίων προαστίων φέρεται να είχε πελατολόγιο με 80 μόνιμους αγοραστές οι οποίοι έδιναν 100- 200 ευρώ καθημερινά.


Delivery κατʼ οίκον

Το κύκλωμα δρούσε μόνο μέσω γνωριμιών, με δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιήσουν ανά 12ωρο. Οι διακινητές του κυκλώματος παρέδιδαν την κοκαΐνη στα σπίτια των αγοραστών ή σε προκαθορισμένα ραντεβού. Η «μαφία της κοκαΐνης» λειτουργούσε με διαφήμιση, χρησιμοποιώντας επώνυμους χρήστες ναρκωτικών για να δοκιμάσουν τις νέες «παρτίδες» και να τις δειγματίσουν στην αγορά.

Οι κωδικοί της σιωπής

Τέλος, η συγκεκριμένη μαφία είχε και τις δικές της κωδικές λέξεις, καθώς μέσω κινητών οι διακινητές προσπαθούσαν να «καλύψουν» τα ίχνη τους.

Ετσι σε διάφορες συνομιλίες για «delivery» κοκαΐνης, τα ναρκωτικά αναφέρονται με λέξεις όπως κορίτσια, μπίρες, Καφές, Εσπρέσο, Πακέτο τσιγάρα, Κάρτα, Ακτινογραφία, Υπεύθυνη δήλωση, Εισιτήριο, Μπουκάλι, CD, πορτοκαλάδα, κόκα- κόλα, κράτηση, ευρώ, ταινία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ