2013-10-31 11:07:52
Φωτογραφία για Αξιοποίηση του Άλσους θέλει ο Μελισσανίδης
Να αξιοποιηθεί το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και να μετατραπεί σε χώρο αναψυχής θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που θεωρεί πως είναι απαραίτητη προϋπόθεση η αναβάθμιση του συγκεκριμένου χώρου  

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την ανέγερση του νέου γηπέδου έλαβε χώρα την Τετάρτη (30/10), αφού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να συμμετέχει στο Δ.Σ. της εταιρείας "Δικέφαλος 1924", προκηρύχθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα απαιτούμενα βήματα για την κατασκευή του γηπέδου γίνονται με γοργούς ρυθμούς, αλλά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για το χώρο πίσω από το γήπεδο, το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, η εικόνα του οποίου προκαλεί θλίψη.

Οπως υποστηρίζει η εφημερίδα "Goal" ο Μελισσανίδης έχει σημαντικά σχέδια για το Αλσος λέγοντας τόσο στη δημοτική αρχή πως στόχος του είναι να "γίνει το Αλσος Μόντε Κάρλο".


Μπορεί η ατάκα κρίνεται υπερβολική, ωστόσο δείχνει τις διαθέσεις του Μελισσανίδη, που στηρίζει πολλά στην αναβάθμιση της περιοχής ώστε το γήπεδο να έχει ζωή καθ'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι μόνο στους αγώνες της ΑΕΚ.

Mε το Aλσος να λειτουργεί και πάλι σαν χώρος αναψυχής για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και για τους μαθητές των γύρω σχολείων ο Mελισσανίδης εκτιμά ότι το κτίριο του γηπέδου της AEK που θα λειτουργεί καθημερινά θα μπορεί να προσελκύει επισκέπτες σε καθημερινή βάση και για πολύ ώρα τονώνοντας έτσι και τη συνολική εμπορική κίνηση όλης της Nέας Φιλαδέλφειας.

Το θέμα του Aλσους αποτελεί έναν ακόμα λόγο για τον οποίον ο ηγέτης της AEK βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τις τοπικές αρχές της πόλης.

"Oχι μόνο δεν πρόκειται να πειράξουμε το Aλσος, αλλά αυτό που εγώ θέλω είναι η AEK να γίνει χορηγός για την ανάπλασή του, έτσι όπως εγώ το θυμάμαι από παλιά αλλά και κατά πολύ καλύτερο" έχει πει στους συμβούλους του δήμου ο Δημήτρης Mελισσανίδης.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ