2013-11-01 01:27:44
Φωτογραφία για ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ. ''Επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., από 07 11 2013''
Αθήνα,31/10/2013

Ανακοίνωση – Ενημέρωση

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στην κοινή συνεδρίαση των Δ.Σ. ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ. και Π.Ε.Ι.Φ.Π.Φ.Υ. που πραγματοποιήθηκε σήμερα αποφασίστηκε ο κλάδος μας να προβεί σε εβδομαδιαίες επαναλαμβανόμενες επισχέσεις, αρχής γενομένης την προσεχή Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2013.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά την δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων των υποκωδικών του κλάδου μας, προκύπτει ότι στον κωδικό των Διαγνωστικών Κέντρων – Εταιρείες η αύξηση α’ εξαμήνου του 2013 σε σχέση με το 2012 είναι 34% και καλούμεθα να πληρώσουμε μεσοσταθμικά rebate άνω του 20%, ενώ σε άλλους υποκωδικούς που παρατηρούνται μεγαλύτερες υπερβάσεις είτε απαλλάσσονται πλήρως του rebate, είτε μεσοσταθμικά καλούνται να πληρώσουν σε rebate 8%, ενώ ακολουθεί και το claw back.

Η υποκρισία και η αδικία περισσεύουν. Η επίσχεση είναι μονόδρομος αφού ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. αρνείται να ανταποκριθεί ακόμα και στις συμβατικές του υποχρεώσεις για την εξόφληση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους του. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Ο αγώνας τώρα αρχίζει.


Παρακαλούμαι όπως όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας να αναρτήσουν στις προθήκες των μονάδων τους και στα τμήματα τους την συνημμένη αφισέτα, το αργότερο μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου 2013.

Αφίσα Επίσχεσης 07/11/2013 (Μορφή WORD)

Ο Πρόεδρος              Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Βουγιούκας Ιωάννης Καραμηνάς

Ιατρός Ακτινολόγος     Βιοχημικός
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ