2012-04-13 07:21:29
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ... ΠΡΟΣΦΥΓΗ Ο ΜΠΙΕΡΣΜΙΡ
Έκανε την αρχή ο Ματίας Μπιέρσμιρ, με τον Σουηδό αμυντικό να καταθέτει προσφυγή και να ζητάει από τον ΠΑΟ 870.000 ευρώ και την ελευθερία του!

Φαίνεται πως η υπομονή του Μπιέρσμιρ εξαντλήθηκε και μέσω του εκπροσώπου του, Μάρτιν Νταλίν, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που καταθέτει προσφυγή στους "πράσινους". Μέσω Έλληνα δικηγόρου, του οποίου έδωσε εντολή ο Νταλίν, ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός ζητάει 850.000 και μαζί την ελευθερία του από τον ΠΑΟ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται συγκεκριμένα ότι είναι 350.000 που του οφείλονται και επιπλέον το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν ενημερωθεί στην αρχή της εβδομάδας πως θα μοιραστούν κάποια χρήματα, με την πλευρά του Μπιέρσμιρ να θεωρεί ότι θα κατατεθεί κάποιο ποσό από το συμβόλαιό του.

Αυτό που είδε στο λογαριασμό του ήταν 1.100, κατά πάσα πιθανότητα το δώρο του Πάσχα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, και για αυτό οδηγήθηκε στην επιλογή της προσφυγής παρά το γεγονός ότι ο μάνατζέρ του έχει καλές σχέσεις με τον Βαρδινογιάννη.

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως βρίσκεται για διακοπές στη Ρώμη, μαζί με την οικογένειά του, και έλεγε πως δεν ήθελε να φτάσει μέχρι αυτό το σημείο αλλά δεν είχε διαφορετική επιλογή από τη στιγμή που δεν έβλεπε να αλλάζει η κατάσταση στον ΠΑΟ. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ