2012-04-13 12:01:48
Φωτογραφία για ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΪΝ
Η FIA ανακοίνωσε επίσημα πως το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν θα διεξαχθεί κανονικά, παρά την φημολογία που ακουγόταν το τελευταίο διάστημα για το αντίθετο.

Το περσινό Γκραν Πρι στο Μπαχρέιν δεν είχε διεξαχθεί εξαιτίας ταραχών που είχαν ξεσπάσει στη χώρα που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 35 ανθρώπων, ενώ φέτος υπάρχουν αρκετές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, κάτι το οποίο είχε καταστήσει την διεξαγωγή του αγώνα αμφίβολη.

Ωστόσο, η FIA πήρε τις διαβεβαιώσεις από τους διοργανωτές, πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, όσον αφορά την ασφάλεια των αποστολών, και έτσι θα γίνει κανονικά ο αγώνας, ο οποίος είναι ο 4ος στη σειρά του παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1.

«Με βάση την ενημέρωση που έχουμε έως τώρα, θεωρούμε ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας για να μπορέσει να φιλοξενηθεί στο Μπαχρέιν ο τέταρτος αγώνας της σεζόν για τη Φόρμουλα Ένα. Ως εκ τούτου, η FIA επιβεβαιώνει ότι το γκραν πρι του Μπαχρέιν θα πραγματοποιηθεί κανονικά την επόμενη εβδομάδα», ήταν η επίσημη ανακοίνωση της FIA. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΜΜΕΤΡΩΣ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΜΜΕΤΡΩΣ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ