2012-04-13 13:45:41
Φωτογραφία για H WIND έκανε δώρο σε όλους μας χαμόγελα
Αυτά τα παιδικά χαμογέλα που' ναι σα να φωτίζεται η νύχτα με πυροτεχνήματα και αυτά τα μάτια όλο χαρά που μοιάζουν να παίζουν άγγελοι αστραφτεροί μέσα τους! Αυτά τα μεγάλα δώρα, την ευλογία τους δεχτήκαν οι εργαζόμενοι, οι άνθρωποι, τα στελέχη της WIND, πριν δυο μέρες, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Παιδικού Χωριού πάνω στο λόφο του Φίλυρου. Σήμερα που η έννοια μας και η φροντίδα έπρεπε να ναι πιο αυξημένη από ποτέ, τα μέρη που αγκαλιάζουν τα παιδιά, τα προστατεύουν, τα μεγαλώνουν, που τιμή και χρήμα σε αυτά δεν υπάρχει, μόνο γέλιο Θεού και υποχρέωση όλων, κλείνουν το ένα μετά το άλλο ή δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα. Οι άνθρωποι της WIND –γιατί οι μεγάλες εταιρείες δεν είναι μόνο τίτλοι αλλά και ανθρωπιά- πέρα από δημόσιες σχέσεις και φιλανθρωπίες, αγκάλιασαν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το θεώρησαν δική τους υπόθεση και παρέδωσαν μια επιταγή με το ποσό των 24.173€ που συγκεντρώθηκαν από την εκστρατεία αλληλεγγύης, όπως έγινε με αφορμή την παρουσία της WIND ως χορηγού στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 1η Απριλίου.


Ο κος Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND, δίνοντας την επιταγή μίλησε για όλους όσοι βοήθησαν να φτάσει αυτή η στιγμή. «Παραδίδουμε σήμερα εκ μέρους των 700 μελών της WIND Running Team» είπε, «των 16.500 φίλων της WIND στο facebook, των 5000 δρομέων του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος, αλλά και των 6 πρεσβευτών της WIND Running Team τη Φαίη Σκορδά, τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, τον Πάνο Βλάχο, τον Άκη Πετρετζίκη, τη Σοφία Γκόσιου και την Ελένη Τσολάκη, την επιταγή με τις 24.173€ στα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. Γιατί στην Πράξη αυτό που αξίζει περισσότερο από καθετί είναι το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών». Και αυτά τα χαμόγελα, δεν πρέπει ποτέ να πάψουν να μας φωτίζουν. Είναι υπόθεση όλων μας. Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο κάνει το δικό του αγώνα και δεν βρίσκονται λόγια για την ουσιαστική δουλειά του. Στα τυπικά, είναι αναγνωρισμένο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Είναι ανεξάρτητο από Διεθνείς Οργανισμούς και φορείς. Πάνω απ' όλα δεν είναι ίδρυμα, δεν γκετοποιεί, ούτε φέρεται αποστασιοποιημένα φιλανθρωπικά, αλλά φτιάχνει οικογένεια σε παιδιά των οποίων οι γονείς είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους.

Αν σκεφτούμε πως εν έτει 2012 μετά Χριστόν, μπορούμε και κοιμόμαστε όταν ξέρουμε πως παιδιά, πλάσματα φτιαγμένα από αγάπη και αθωότητα, από υλικό αγγέλων, περιμένουν από εμάς ένα χέρι βοήθειας, νομίζω πως δε θα πλαγιάσουμε ποτέ ξανά... ώσπου να χαμογελάνε όλα τους!
Queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Kαι η Μαρσέιγ για Τζεμπούρ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Kαι η Μαρσέιγ για Τζεμπούρ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ