2012-04-13 19:57:06
Φωτογραφία για Ο Μανθάνο το φαβορί για αντί-Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό
Τον Γκρεγκόριο Μανθάνο χρίζουν ως φαβορί οι Ισπανοί για την διαδοχή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού Στην Ιβηρική χώρα θεωρούν πλέον δεδομένο ότι ο Βάσκος τεχνικός θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το τιμόνι των «ερυθρόλευκων» εξαιτίας του οικογενειακού προβλήματος που τον ταλαιπωρεί. Μάλιστα οι δημοσιογράφοι στην Ισπανία προχωράνε ένα βήμα παρακάτω και αναφέρονται και στον επόμενο τεχνικό των Πειραιωτών.

Σύμφωνα λοιπόν με τα Μέσα στην Ισπανία ο Γκρεγκόριο Μανθάνο Μπαγιεστέρος είναι από τα φαβορί για να διαδεχθεί τον Βαλβέρδε. Ο πρώην τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ελεύθερος και αναζητεί την νέα του ποδοσφαιρική στέγη. Το 2008 το περιοδικό «Don Balon» τον είχε ανακηρύξει ως τον καλύτερο τεχνικό στην Ισπανία. Έχει δουλέψει σε αρκετές μεγάλες ομάδες, ενώ έχει κατακτήσει και ένα Κύπελλο με την Μαγιόρκα.

Ο έμπειρος κόουτς δεν έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και είναι μία καλή επιλογή για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Βέβαια στον Ολυμπιακό δεν έχουν κάνει καμία επίσημη κίνηση, καθώς όπως τονίζουν μετά το Πάσχα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση παραμονής του Βαλβέρδε. Πάντως διερευνητικές επαφές γίνονται, καθώς σε περίπτωση αρνητικής απάντησης από τον Βάσκο τεχνικό θέλουν να είναι ενήμεροι με το τι παίζει στην αγορά.
sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ