2012-04-13 21:35:29
Φωτογραφία για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ FINAL4 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ
Τα Play-Off ξεκινούν την Τετάρτη 18 Απριλίου για τα ζευγάρια 3-6, 4-5 ενώ ο Ολυμπιακός θα μπει στη μάχη μια μέρα αργότερα.

Βάσει λογικής, αλλά και αγωνιστικής κατάστασης των ομάδων αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός θα... "καθαρίσει" τον ΠΑΟΚ με 2-0, κάτι που σημαίνει ότι 21 Απριλίου θα έχει τελειώσει με την πρώτη φάση. Εάν τα άλλα δύο ζευγάρια κριθούν στις τρεις αναμετρήσεις, η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί στις 22 Απριλίου και δύο μέρες αργότερα, θα αρχίσουν τα ημιτελικά.

Εκεί οι ερυθρόλευκοι, πάλι με την ίδια λογική θα "τελειώσουν" τους αντιπάλους τους και αφού γίνει το 3-0 θα αφήσουν την Α1 και θα στραφούν στο Final Four. Αν οι δύο ημιτελικές σειρές τελειώσουν με 3-0, τότε οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα έχουν μπροστά τους 12 μέρες να προετοιμαστούν για το Final Four αφού στις 28 Απριλίου θα έχουν ξεμπερδέψει.

Αν τώρα γίνει... γκέλα και μια σειρά τελειώσει με 3-1, τότε ο ημιτελικός θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου, δηλαδή ο Ολυμπιακός θα έχει τουλάχιστον 10 μέρες να προετοιμαστεί για το Final Four και μετά για τους τελικούς των Play-Off της Α1 μετά τις 15 Μάη.

Όσο για τη σκέψη για δύο ματς τελικών πριν το Final Four, εγκαταλήφθηκε πολύ γρήγορα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ