2013-12-09 16:35:12
Φωτογραφία για ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΙΜΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
«Η έννοια της εσωκομματικής δημοκρατίας, η πρακτική των ανοιχτών διαδικασιών, των συνθέσεων, του σεβασμού στις μειοψηφικές απόψεις αλλά και στις συλλογικές αποφάσεις, είναι άγνωστες στα προσωποπαγή και αποστεωμένα κόμματα του πάλαι ποτέ δικομματισμού. Μοναδικό άγχος τους είναι η διατήρηση πάση θυσία της εξουσίας και οι διαφωνίες τους εξαντλούνται στη διανομή των λαφύρων από τη λεηλασία του ελληνικού λαού. Οι θέσεις και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστές, τις έχει παρουσιάσει στον ελληνικό λαό, κερδίζουν διαρκώς την εμπιστοσύνη του και αυτό είναι που πανικοβάλλει του υπερασπιστές του μνημονίου», απάντησε η Κουμουνδούρου.

Υπενθυμίζεται ότι από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις σημερινές δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της δραχμής, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Αν οι «πλειοψηφικές» θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν και αυτές, τότε τι να την κάνεις την «μειοψηφία»… Σημερινό ανθολόγιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το νόμισμα της χώρας και την έξοδό μας από την Ευρωζώνη:


Καλύβης (ΒΗΜΑ FM): Συμφωνώ με τον κ. Λαφαζάνη, (δηλαδή για την έξοδο της χώρας μας από το Ευρώ).

Μηλιός (Mega): «Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το νόμισμα αλλά οι πολιτικές που ακολουθούνται». 

Βίτσας (Radio Alpha): Ακύρωση Μνημονίου και των εφαρμοστικών του Νόμων, Βαθύ κούρεμα, διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους (προφανώς μονομερώς). 

Ευθέως να μας απαντήσει ο κ. Τσίπρας:  Θέλει τελικά Ευρώ ή δραχμή;  Θα δημιουργήσει ναι ή όχι ''bank run, φτώχεια, δυστυχία και καταστροφή'' η ενδεχόμενη αμφισβήτηση του Ευρώ;».

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στην τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη για έξοδο της χώρας από το ευρώ, σχολίασε:

«Κάθε λεπτό που περνάει και ο κ. Λαφαζάνης παραμένει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, κάθε λεπτό που περνάει και ο κ. Λαφαζάνης παραμένει Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπός του, δηλαδή επίσημος εκφραστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, σημαίνει ότι ο κ. Τσίπρας συμφωνεί με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Το να πατάς σε δυο βάρκες, σε αυτή του Τέξας και σε αυτή του κ. Λαφαζάνη, δεν γίνεται. Περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει επιτέλους άμεσα τη θέση του…»

ΑΜΠΕ

 ''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ