2012-04-14 16:17:27
Φωτογραφία για ΜΟΥΡΙΚΗΣ : ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Κώστας Μουρίκης μίλησε στο Sport24.gr για την Εθνική ομάδα και τον Ολυμπιακό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

Για την εθνική ομάδα,δήλωσε :

"Εκτός από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες κερδίσαμε πολλά σαν ομάδα. Πρώτα απ' όλα η ομάδα δέθηκε πιο πολύ και αυτό φαινόταν από αγώνα σε αγώνα που εμφανιζόμασταν καλύτεροι, αλλά εκτός από αυτό κερδίσαμε το πιο σημαντικό, τον σεβασμό από τους αντιπάλους μας και το ότι η Εθνική Ελλάδας είναι πάλι εδώ και επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια.

Στόχους για τους Ολυμπιακούς δεν έχουμε θέσει. Η ομάδα κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε από αγώνα σε αγώνα να εμφανιζόμαστε καλύτεροι. Είναι ένα δύσκολο τουρνουά με πολύ δυνατές ομάδες αλλά πιστεύω ότι η καλή εθνική ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα! Ακούω διάφορα να λένε για μετάλλιο κλπ αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε κάθε αγώνα και αν έρθει ένα μετάλλιο τότε θα είναι πολύ σημαντικό κατόρθωμα.Σίγουρα είναι ένα όνειρο ζωής για μένα το να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι όνειρο ζωής για κάθε αθλητή και είμαι πολύ χαρούμενος που θα το ζήσω. Δεν το κρύβω, το όνειρο μου είναι ένα μετάλλιο με την Εθνική στους Ολυμπιακούς αγώνες!"


Για ότι αφορά τους τίτλους που περιμένει από τον Ολυμπιακό, λέει :

"Ήταν ένα όνειρο για μένα που πραγματοποιήθηκε. Όταν παίζεις στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας μόνο βήματα μπροστά μπορείς να κάνεις. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να παίζεις για τον Ολυμπιακό και η χρονιά μέχρι τώρα πιστεύω ότι πάει πολύ καλά. Είμαστε μέσα και στους δύο τίτλους στη Ελλάδα!

Η επιλογή μου νομίζω με δικαιώνει γιατί είμαι σε μια ομάδα που είναι εδώ και πολλά χρόνια πρωταθλήτρια και έχει μεγάλους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλω την κατάκτηση πρωταθλημάτων και έναν ευρωπαϊκό τίτλο!"

Για την ομάδα που τον ανέδειξε, τον Πανιώνιο, σχολίασε :

"Ο Πανιώνιος είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και με ιστορία. Έφυγα γιατί υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα στον σύλλογο. Αλλά έφυγα σαν φίλος. Με βοήθησε ο Πανιώνιος να φτάσω εδώ που έφτασα και χρωστάω πολλά και στον σύλλογο αλλά και στους προπονητές που είχα κατά καιρούς στην ομάδα".

Για την προσωπική του απόδοση,απάντησε :

"Το πώς παίζει κάθε παίκτης το φτιάχνει η ομάδα σαν σύνολο. Παίζω μια θέση που όλοι παίζουν για ...εμένα (σ.σ. χαμογελάει). Όλοι ψάχνουν τον φουνταριστό κατα 90% αρα η αποδοσή μου είναι καλή γιατί πολύ απλά οι συμπαίκτες μου είναι καλοί!"
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ