2012-04-14 16:19:26
Φωτογραφία για Η βόλτα του Σαμαρά στο κάστρο της Πύλου!
Βήμα προς βήμα η επίσκεψη Σαμαρά στην Πύλο Λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν την μεγάλη μάχη. Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η επίσκεψη Σαμαρά στα πάτρια εδάφη.Μετά τον καθιερωμένο λοιπόν καφέ στην πλατεία της Πύλου με φίλους και γνωστούς, ο Αντώνης Σαμαράς πήρε τον δρόμο προς τα πάνω για το Κάστρο της Πύλου, όπου στο χώρο πραγματοποιούνται αναστηλωτικές διαδικασίες σε μια σπάνια βυζαντινή εκκλησία, για την οποία μάλιστα είχε ενδιαφερθεί προσωπικά ως υπουργός Πολιτισμού. Η θέα μαγευτική, με τον κόλπο του Ναβαρίνου να απλώνεται μπροστά και ο πρόεδρος της ΝΔ, φανερά ευδιάθετος, απαλαμβάνει τις στιγμές.

Στην ήρεμη βόλτα του προέδρου της ΝΔ, ήταν μαζί του φίλοι του Μεσσήνιοι, αλλά και νεαροί ΟΝΝΕΔίτες.

Πρώτος ο δήμαρχος Πύλου Δημήτρης Καφανταρης.Εκεί και ο Δημήτρης Πτωχός γραμματέας νέων τεχνολογιών και στέλεχος της ΝΔ, ο Περικλής Μαντάς, πρόεδρος ΝΟΔΕ, ο Παναγιώτης Λύρας, γραμματέας ΝΟΔΕ , ο Θεοδόσης Καρανικολόπουλος πρόεδρος του Συλλόγου Μεσσηνίων Φοιτητών,ο Νίκος Τζάνος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας και ο νεαρός δικηγόρος Χρήστος Κομπιλίρης και μέλος της Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ.


Εκεί ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε για τις εργασίες αποκατάστασης του Βυζαντινού μνημείου και μετά από έναν σύντομο περίπατο, κατέβηκε στην Πύλο για λίγη ξεκούραση.

Το βράδυ πριν τον επιτάφιο και πάλι στην πλατεία, όπου είδε και μίλησε με στελέχη της περιοχής και υποψήφιους βουλευτές που τους προέτρεψε μάλιστα να δώσουν τα πάντα για την αυτοδυναμία και να έχουν ισχυρή παρουσία σε όλο τον Νομό.

Πιο μετά ο πρόεδρος της ΝΔ, βρέθηκε στην εκκλησίαγια τον επιτάφιο όπου κατά την πάγια τακτική του έψαλλε μαζί τον ιερέα τους ύμνους...
parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ