2013-12-24 21:58:02
Φωτογραφία για Τα Καλάβρυτα αντέχουν στην κρίση – Μεγάλη πληρότητα στα ξενοδοχεία λόγω Χριστουγέννων
Η οικονομική κρίση μπορεί να πλήττει τα περισσότερα πορτοφόλια, εντούτοις «ζεστές» γιορτές θα κάνουν φέτος οι ξενοδόχοι καθώς βλέπουν τις επιχειρήσεις τους τις ημέρες των γιορτών να έχουν πληρότητα μέχρι και 100%.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», σε ορισμένες περιοχές τα ξενοδοχεία έχουν ήδη γεμίσει, ενώ σε άλλες παραμένει ακόμη και η ελπίδα των ταξιδιωτών της τελευταίας στιγμής. Πολλές αφίξεις, πάντως, αναμένονται την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα, ειδικά σε περιοχές κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα.

Στα Καλάβρυτα, για παράδειγμα, η πληρότητα βρίσκεται στο 90% με τις τιμές στα καταλύματα να είναι μειωμένες κατά 10% σε σχέση με πέρυσι, ξεκινώντας από 50 ευρώ το δίκλινο. «Κάμψη παρουσιάζουν οι κρατήσεις στο Πήλιο, αν και ξεκίνησαν πολύ καλά», αναφέρει στην εφημερίδα ξενοδόχος της περιοχής.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ανδρέας Ανδρεάδης, ο οποίος μίλησε το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι, οι χαμηλές τιμές κράτησαν την τουριστική κίνηση σε καλύτερες τιμές σε σχέση με πέρυσι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καλά Χριστούγεννα!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καλά Χριστούγεννα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ