2013-12-26 20:26:05
Φωτογραφία για ΣΕ ΑΝΤ1 ΚΑΙ OTE TV ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2014 ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2015!
Με ανακοίνωσή της η FIBA εξηγεί την επιλογή της να αναθέσει στον ANTENNA και τον OTE TV τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα για το Μουντομπάσκετ 2014 και το Ευρωμπάσκετ 2015.

Η ανακοίνωση:

«Η FIBA ανακοίνωσε τη Δευτέρα (23/12) την ανάθεση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την Ελλάδα στο Μουντομπάσκετ 2014 της Ισπανίας και το Ευρωμπάσκετ 2015 της Ουκρανίας στον ΑΝΤΕΝΝΑ ΤV και τον ΟΤΕ TV.

Το ANTENNA TV, το οποίο ανήκει στον όμιλο του ΑΝΤΕΝΝΑ (ηγετική ομάδα των μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα) και ο ΟΤΕ TV (ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, επιχειρηματική μονάδα του ΟΤΕ, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός όμιλος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη) θα εκπέμπουν τους αγώνους του τούρνουα. Έτσι θα παγιωθεί η άριστη συνεργασία με τη FIBA, η οποία πρωτοξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο με αφορμή το Ευρωμπάσκετ 2013.

Η κάλυψη του Ευρωμπάσκετ 2013 ήταν άκρως επιτυχημένη από τον ΑΝΤΕΝΝΑ, ο οποίος εκείνη την περίοδο συγκέντρωσε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης.

Οι φίλοι του μπάσκετ στην Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα τουρνουά μέσω του ΑΝΤΕΝΝΑ κα του antenna.gr στο ίντερνετ και το κινητό».
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ