2012-04-15 14:13:04
Φωτογραφία για Πάει για αυτογκόλ η ΝΔ με την Καλαντζάκου
Ακούγεται τις τελευταίες μέρες ότι η ΝΔ θέλει να επαναφέρει στις τάξεις της την τέως βουλευτίνα Σοφία Καλαντζάκου.

Πρόκειται για την πολιτικό η οποία αφού έκανε ένα πέρασμα από το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, αποφάσισε (;) τώρα να προσφέρει τις υπηρεσίες της και πάλι στη ΝΔ. Η κυρία Καλατζάκου τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο… φτωχικό Μανχάταν. Πάντως αν αληθεύουν οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά μέσα της Πελλοπονήσου, θα πρόκειται για αυτογκόλ της ΝΔ.

Και το λέμε αυτό διότι η ίδια η πολιτικός δεν πιστεύει αυτά που ευαγγελίζεται ο αρχηγός της ΝΔ. Για του λόγου το αληθές διαβάστε τι είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της, στον Δημήτρη Μαχαιρίδη, η τέως βουλευτίνα για την αυτοδυναμία που ζητά ο Αντ. Σαμαράς, αλλά και για την κεντροδεξιά πολυκατοικία.

Για την αυτοδυναμία:

”Δεν προβλέπω αυτοδυναμία από κανένα κόμμα και δικαίως. Διότι δεν υπάρχει περίπτωση ένα κόμμα να μπορέσει να σηκώσει το βάρος των καταστάσεων που θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει η χώρα
. Άρα, ας αφήσουν τα ψεύτικα λόγια σιγουριάς για αυτοδυναμία και ας πουν στους πολίτες με ποιους και με τι ατζέντα θα συνεργαστούν μετεκλογικά. Διότι όποιος δεν συζητάει ρεαλιστικά δεν πρέπει να κυβερνήσει. Τελεία και παύλα. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για τις προσωπικές και ουτοπικές φιλοδοξίες του οποιουδήποτε. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν δεν μπορούν μετεκλογικά να συνεννοηθούν τότε προς τι οι εκλογές νωρίτερα από τα τέσσερα έτη. Ας αφήσουν τον Παπαδήμο να πορεύεται».

Για την... πολυκατοικία:

«Ποιος ξέρει τι θα γίνει σε αυτήν την πολυκατοικία, αλλά σίγουρα χρειάζεται σοβαρή επιδιόρθωση. Διανύει τέτοια παρακμή ολόκληρο το οικοδόμημα που μπορεί και να πέσει σαν χάρτινος πύργος. Το σημαντικό είναι να σχηματιστεί μια ευρωπαϊκής κατεύθυνσης κυβέρνηση και αυτό θέλει ξεκάθαρες ατζέντες και καθαρά λόγια».
diktionews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ