2013-12-27 18:16:09
Φωτογραφία για Γιώργος Σπανός: Ο Ατρόμητος έχει αποδείξει ότι αξίζει…
Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, μίλησε στον NovaΣπορ Fm 94,6 και στον Νίκο Κατσαρό, για:

-την πορεία της ομάδας στο 2013 και τον στόχο της φετινής σεζόν: «Ο χρόνος φεύγει και μας αφήνει σε μια υψηλή θέση. Αυτό που μας ικανοποιεί είναι ότι η ομάδα έχει συνέχεια από πέρσι. Στόχος μας είναι να μπούμε πάμε στα πλέι-οφ με καλύτερες προϋποθέσεις από πέρυσι, που δεν είχαμε βαθμούς, και να διεκδικήσουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ατρόμητος έχει αποδείξει ότι αξίζει… Δεν είναι πολλές οι ομάδες που έχουν κερδίσει και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος. Αισιοδοξούμε να είμαστε σε καλή κατάσταση στα πλέι-οφ για να πάρουμε το καλύτερο εισιτήριο».

-την προσφορά του Γιώργου Παράσχου: «Η έλευση του Γιώργου Παράσχου ήταν καταλυτική για την ομάδα, ώστε να πετύχει τον στόχο της πέρυσι. Έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο που της ταιριάζει και συνεχίζει έτσι και φέτος με τις μεταγραφές που έγιναν
. Στην ομάδα επικρατεί οικογενειακό κλίμα και προσπαθούμε να κάνουμε λιγότερα λάθη. Με τον κ. Παράσχο είχαμε συνεργασία και για 5,5 χρόνια στην Χαλκηδόνα. Έχουμε διδάξει ότι δεν είμαστε ομάδα που μας αρέσει να αλλάζουμε προπονητές. Βέβαια, το ταμείο γίνεται το καλοκαίρι. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνεργασία και έχουμε επιθυμία να συνεχίσουμε. Το να αλλάζεις προπονητές δεν είναι καλό. Εμείς συνήθως δίνουμε χρόνο στους παίκτες, βλέποντας όμως εάν υπάρχει πρόοδος στην ομάδα».

-την προοπτική ενίσχυσης της ομάδας τον Ιανουάριο: «Αν ολοκληρωθεί η παραχώρηση του Θανάση Καραγκούνη στην Τσβόλε, από την οποία έχουμε πρόταση, τότε θα κάνουμε κάποιες μεταγραφές για να ενισχύσουμε το ρόστερ μας, ώστε να μπορέσουμε να ‘βγάλουμε’ τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Θα μιλήσουμε και με τον προπονητή για να αποφασίσουμε μαζί».

-τις φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Ρόι Κάρολ και τις πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου του Ματίας Ιγκλέσιας: «Για τον Κάρολ δεν υπάρχει κάτι. Αυτά που γράφτηκαν, δεν ανήκουν στην πραγματικότητα. Έχουμε δύο καλούς τερματοφύλακες, ενώ και ο τρίτος, που είναι νεαρός, είναι πολύ καλός και πιστεύουμε πολύ σε αυτόν. Σε ό,τι αφορά τον Ιγκλέσιας, είμαστε σε καλό δρόμο. Μετά τις γιορτές και όταν έρθει ο μάνατζερ του στην Ελλάδα, θα ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες ανανέωσης». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ