2012-04-15 16:24:05
Φωτογραφία για ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ… ΤΑΪΣΤΡΕΣ ΖΩΩΝ!
Τίποτα δεν σταματά τους αδίστακτους κυνηγούς χαλκού και μετάλλων που χτυπούν κυριολεκτικά όπου… γυαλίζει!

Στην Αλεξανδρούπολη, μάλιστα, ξεπέρασαν κάθε όριο αφού, εκτός από το κτίριο του παλιού νοσοκομείου που λεηλάτησαν, έκλεψαν ακόμη και… ταΐστρες για ζώα!

Η απίστευτη κλοπή έγινε σε μια αγροικία σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, όπου ο δράστης έσπασε την κλειδαριά περίφραξης και προσπάθησε να αρπάξει τέσσερις μεταλλικές ταΐστρες που υπήρχαν στον προαύλιο χώρο! Όμως, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν πριν προλάβει να απομακρυνθεί με τη λεία του. Σε βάρος του 26χρονου Έλληνα σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και δύο Αρμένιους ηλικίας 24 και 48 χρόνων, οι οποίοι είχαν εισβάλει στις εγκαταστάσεις του παλιού νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης και είχαν ξηλώσει με τη βοήθεια ενός μεταλλικού κόφτη 25 σωλήνες χαλκού αξίας 400 ευρώ. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στους υπεύθυνους του νοσοκομείου, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα.

Εργαλεία συνολικής αξίας 400 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από το σπίτι ενός 58χρονου στην περιοχή του Πολιχνίτου στη Λέσβο, εκμεταλλευόμενοι την δεκαήμερη απουσία του. Η κλοπή καταγγέλθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.
apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ