2012-04-16 12:38:42
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
Τη σημερινή εμφάνιση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου ενώπιον του ανακριτή σχολίασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, σημειώνοντας ότι «η απολογία του είναι η κορυφή του παγόβουνου ενός σάπιου πολιτικού συστήματος».

«Η σημερινή απολογία του "Άκη", είναι το τέλος ενός "τελειωμένου". Είναι όμως και η κορυφή του παγόβουνου, ενός σάπιου πολιτικού συστήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά σε μήνυμά του στο twitter και στο Facebook ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και μερικά σχόλια ενδεικτικά:

1. ‎3 δις για τα υποβρύχια δεν δόθηκαν μόνο από τον Άκη αλλά και από άλλους και αναλόγου ύψους που αποσιωπούνται επιμελώς.Η ferostaal και οι γερμανικές υποστηρικτικές κυβερνητικές υπηρεσίες έπαιξαν ουσιαστικότατο ρόλο και αποκόμισαν τεράστια παράνομα κέρδη σε βάρος της Ελλάδας και της Άμυνας της και κατ επέκτασιν και της Νατοικής Συμμαχίας .Οι μίζες και οι μιζαδόροι είναι το κερασάκι στην τούρτα που είναι και βαριά και με μπόλικα υλικά.


2. Πολυ φοβαμαι μην τον βγαλουν εξω μετα τις εκλογες, ξαφνικα θα θυμηθουν οτι παραγραφηκαν τα αδικηματα. Βλεπε πιο πανω στην φωτο ποιοι υπεγραψαν και τον εβγαλαν λαδι, Βενιζελος και Λοβέρδος

3. Ο Ακης τα πηρε και δυσκολευονται να βρουν αν οι απατες ειναι παραγεγραμμενες λογω ιδιοτητος του....Αναρωτιεμαι: μονος του εφτιαξε ολη αυτη τη διδρομη των χρηματων ανα τον κοσμο? Μονος του τις εταιριες? Η λογιστρια τα εκανε ολα αυτα? Επειδη δεν ειμαστε πλεον αφελεις και δε μασαμε ο,τι μας σερβιρουν, να ψαξουν τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ επιστημονες που εφτιαξαν ολη αυτη την οικονομικη απατη. Τους Αξιωματικους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ που με την εγκριση τους αγοραστηκαν εξοπλισμοι για να καλυψουν κενα για την ασφαλεια της χωρας.....!! Παραγραφονται ΚΑΙ αυτων τα αδικηματα?Επειδη πρεπει να μιλαμε ΚΑΙ για κατω απο την κορφη του παγοβουνου!
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ