2012-04-16 20:47:01
Φωτογραφία για «Αισθάνομαι καλά»
Ο Ντάριο Κρέσιτς δεν αποτέλεσε την εξαίρεση στον φετινό κανόνα των πολλώντραυματισμών του ΠΑΟΚ. Μόλις πριν από μια εβδομάδα επέστρεψε σε αποστολή τηςομάδας του έπειτα από απουσία δυο μηνών και μιλώντας στο «novasports» μίλησεγια την κατάστασή του: «Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Προέρχομαιαπό λίγο πιο 'φορτωμένες' προπονήσεις καθώς είχε προηγηθεί ο τραυματισμός μουαλλά είμαι πολύ καλά. Εχω ξεχάσει όλα όσα προηγήθηκαν, έτσι είναι το ποδόσφαιρο,η ζωή συνεχίζεται».- Οι σημαντικοί τραυματισμοί απαιτούν και ιδιαίτερη αποθεραπείασωματικά και ψυχολογικά;

 «Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής οφείλεις να συνειδητοποιήσεις πωςαυτά συμβαίνουν και πως πρέπει να συνεχίσεις τη ζωή και την καριέρα σου δουλεύονταςακόμη περισσότερο σε ατομικό επίπεδο για να μπορέσεις να επανέλθεις στο 100%των δυνατοτήτων σου».

- Από πρωταγωνιστής - υποχρεωτικά - περιορίστηκες σε ρόλο θεατή.Ποια η γνώμη σου για όλα όσα παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο διάστημα αυτό;


 «Με εξέπληξαν αρνητικά οι κακές εμφανίσεις και τ' αντίστοιχααποτελέσματα που είχαμε στην έδρα μας. Εκτός έδρας παίξαμε πολύ καλά κι ησυγκομιδή των βαθμών μας είναι εντυπωσιακή. Εντούτοις δεν είναι δυνατό ναχάνεις τόσα παιχνίδια στο 'σπίτι' σου ειδικά όταν είναι σε όλους γνωστό το πόσοισχυρή έδρα διαθέτεις τα τελευταία χρόνια. Είναι κάτι που πρέπει να τοαλλάξουμε αμέσως».

- Υπάρχει εξήγηση;

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω το παραμικρό, καθώς δεν ήμουν μέσα στηνομάδα και δεν ξέρω τι συνέβη στους αγώνες. Αλλά είναι δεδομένη η ανάγκη ναβρούμε όλοι μαζί τους λόγους και να διορθώσουμε μαζί τα κακώς κείμενα».

- Η άποψή σου για την επικείμενη αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας;

«Είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι υπόλοιποι. Πρέπει να παρουσιαστούμε 100%έτοιμοι για τις απαιτήσεις του και να το κερδίσουμε. Και μετά να σκεφτούμε ταπλέι οφ».

- Η γνώμη σου για τα πλέι οφ;

«Συγκέντρωση στο μέγιστο βαθμό, καθημερινή δουλειά στο μέγιστο βαθμό κιαπόλυτη πίστη στους εαυτούς μας επειδή μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση»,κατέληξε ο Κροάτης πορτιέρο.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Να αλλάξουμε την εικόνα μας»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Να αλλάξουμε την εικόνα μας»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ