2012-04-16 20:45:34
Φωτογραφία για «Να αλλάξουμε την εικόνα μας»
Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε ο Ετό που βρίσκεται ένα βήμα από την επιστροφήτου στη δράση και όπως παραδέχθηκε του έχει λείψει η δράση: «Είμαι καλά αυτή τηστιγμή, έχω δουλέψει πάρα πολύ κι η φυσική μου κατάσταση μπορεί ναχαρακτηριστεί πολύ καλή. Πλέον περιμένω να κάνω τα σχετικά τεστ για να δω τηδύναμη των ποδιών μου, αν είναι καλά ... μόνον αυτό περιμένω. Αυτό που μου λείπειπερισσότερο είναι φυσικά τα παιχνίδια. Το ν' αγωνίζομαι με τους συμπαίκτες μου,η ζωή με την ομάδα σε αγωνιστικές συνθήκες. Δεν είναι κάτι μεμονωμένο αλλά ηγενικότερη αίσθηση».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Ναι, είδα και μπορώ να πω πως εμείς ... δενπαίξαμε, μόνο αμυντικά καταφέραμε κάτι θετικό. Πρέπει να βελτιωθούμε, ειδικάστον τρόπο παιχνιδιού, πρέπει ν' αλλάξουμε την εικόνα μας»

Για την  γενικότερη πορεία τηςομάδας: «Καλή θα μπορούσα να πω αλλά το πιο σημαντικό βρίσκεταιμπροστά μας. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η προτεραιότητά μας είναι στοπαρόν. Πρέπει να μπούμε δυνατά στα εναπομείναντα παιχνίδια, πρέπει να πάρουμετην πρώτη θέση στα πλέι οφ κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να ριζώσει βαθιά μέσαστο μυαλό όλων μας. Σύμφωνα και με τις υπόλοιπες συνθήκες όπως αυτές έχουνδιαμορφωθεί μας δίδεται μια σπουδαία ευκαιρία που πρέπει να τηνεκμεταλλευθούμε».


Για τον αγώνα με την Δόξα:

«Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, έχουμε παίξει μαζί τους, γνωρίζουμε πως είναι μιααδύναμη ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να ξεκινήσουμε όσο πιοδυνατά μπορούμε τον αγώνα, να βγούμε μπροστά και να 'καθαρίσουμε' το παιχνίδιαπό νωρίς 'σκοτώνοντας' τον αντίπαλο», δήλωσε ο Βραζιλιάνος δεξιόςοπισθοφύλακας.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επεισόδια σε φυλακή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επεισόδια σε φυλακή
«Αισθάνομαι καλά»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Αισθάνομαι καλά»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ